Kolorowy ogród Geni- cz.8
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu szkoda, że sobie nie spisałem tych nazw irysów, bo dzisiaj one dominowały na rynku, ze 20 odmian na pewno było. Ja zakupiłem narcyze miniaturki i tulipanki botaniczne takie fajne jakby pełne(niby nowość).
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dalu to w przyszłym roku będziemy mieli co podziwiać .dala pisze:Geniu, ja już dostałam moje cebule z Krokusów i niebawem zacznę sadzenie.
Tym razem najwięcej kupiłam tulipanów i narcyzów, ale nie mogłam się oprzeć, bo dużo mieli ciekawych nowości, zwłaszcza tulipanów. A tulipany uwielbiam
Ja w tym roku miałam kupić sporo tulipanów ale kupiłam tylko trochę na tę rabatę z żurawkami zabrakło forsy ,zbyt dużo wyjazdów zaliczyłam w tym roku .
Mariuszu na pewno nie mieli jakich nowości ,pewnie były te ogólnie dostępne a ja je mam z nie których nawet już zrezygnowałam na rzecz tych nowszych .
Ale dziękuję jesteś kochany że myślisz też o mnie
Geniu jakoś całkowicie mi uciekłaś...a tu tyle wydarzeń w Twoim życiu... przede wszystkim gratuluje wygrania konkursu
to na pewno wielkie wyróżnienie i satysfakcja i daje sił do kolejnych prac i upiększania... masz cudne roślinki...wszystko rośnie jak na drożdżach
chyba nikt nie ma tak kolorowo i tylu roślin co Ty : istny ogród botaniczny i to jest wspaniałe
I zazdroszczę tylu spotkań z forumkami... to musi być niesamowite przeżycie...
Pamiętałam cały czas tez o fioletowym maczku dla Ciebie ale nie zakwitł w tym roku i nie mam siewek
może za rok... ale pewnie go już sobie kupisz... przepraszam w każdym razie
i pozdrawiam serdecznie 

I zazdroszczę tylu spotkań z forumkami... to musi być niesamowite przeżycie...
Pamiętałam cały czas tez o fioletowym maczku dla Ciebie ale nie zakwitł w tym roku i nie mam siewek

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Alu a ja się nagłowiłam komu obiecałam moje maczki ,nie zapisałam sobie i nie pamiętałam fioletowego nie mam i nigdzie nie widziałam a siewki swoich powydawałam , troszkę posadziłam u siebie jak w przyszłym roku zakwitną to wyślę Ci te które powtórzą mi się .
Alu dziękuję za tam miły komentarz .
Genia
Alu dziękuję za tam miły komentarz .
Genia