Jadziu ja też kiedyś jeździłam na łyżwach...fajne czasy...cały dzień na stawie i tylko na obiad się przychodziło.
A wiesz cieszę się na malwy okropnie....mam ndzieję, że dam sobie radę z rdzą .
U nas słonko jeszcze świeci a u Was na pewno śnieżyce się zaczęły.
Zasyłam różowe słoneczko Jadziu.
Jadziu wszystko poprzykrywane ,ale i tak się boję o jesienne zakupy . Jetem pesymistką w kazdym calu nic na to nie poradze . Miłej soboty i niedzieli . Sniegu napadało w bród
Witam
*Izo nie wiem o jaką listę chodzi
* Halinko, Jolu Elu , Basiu, Moniko dziękuję za piękne kwiaty
* Rafko no właśnie co Ty robisz o tak późnej godzinie na forum
*Ewa dziękuję Ci bardzo za linka
Jeśli chcesz mieć szczęście ,
musisz szczęście dawać ,
zawsze więc z uśmiechem
wobec ludzi stawaj .
Miłego dnia ja lecę na łyżwy
Dziś jest dzień świstaka , właśnie w telewizji jest nadawany program na żywo z budzenia świstaka Fila, no ciekawe czy cień będzie czy nie
U mnie rosną pączki potem oczywiście poczęstuję .
* Izo byłam podpisałam
*Jadziu masz rację co do zwierzaków , oczywiście wszystkie był ze mną na łyżwach nawet kotek Promyk.
* Ewuś bardzo proszę o to relacja
Kochanie SURYĄ BONALY to ja nie zostanę ale zawsze to jakieś ruszanie ,
Jadziu witaj Kochanie
Lubię zimę,szczególnie w Twoich relacjach...jest tak urocza,że z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia.
Oczywiście uroku dodają Twoi podopieczni...cała zgraja cudownych zwierzaczków
Teraz jednak trochę mi sie juz tęskni za widokiem ziemi,trawy a najbardziej za słońcem.
Wiosny jednak nie widac u mnie sypie i prószy i nadal biało.
Z przyjemnościa tez patrzę na zdjęcia roslin i wzdycham...wzdycham może wyzdycham
Jadziu pozdrawiam serdecznie
Krysiu dziękuję za odwiedziny U nas dziś słonka też nie było cały dzień prószył drobny śnieg ,ale jest ciepło ,Krysiu świstak powiedział ,że zima jeszcze długo będzie trzymać więc trzeba uzbroić się w cierpliwość .
Kochani zostawiam pączki i cicho drożdżowe a sama lecę jeszcze raz na łyżwy , bo zjadłam 5 pączków i teraz trza spalić