Mój ogród-mariasen cz.2
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piterek, jestem zachwycona tymi kwiatkami, kolor jest super, zdjęcie tego nie oddaje, prawda?
Lucy, ja jestem tylko zwykłym amatorem
Igo wiem, że nie można wszystkiego zabezpieczyć, a zima była mroźna. U mnie nie ma dużych strat ale hortensje wyglądają kiepsko. Nie będzie dożo kwiatów. ;:96
Moniko, miło ze już jesteś.
Kasiu, jak lubisz niespodzianki to zobacz - dzisiaj znalazłam w ogrodzie coś co mnie zaskoczyło. Myślałam, że najmniejszy mój tulipan to tulipa tarda (na pierwszym zdjęciu), a znalazłam zupełnie przez przypadek zasłonięte gałązkami kaliny jeszcze mniejsze.

Lucy, ja jestem tylko zwykłym amatorem

Igo wiem, że nie można wszystkiego zabezpieczyć, a zima była mroźna. U mnie nie ma dużych strat ale hortensje wyglądają kiepsko. Nie będzie dożo kwiatów. ;:96
Moniko, miło ze już jesteś.

Kasiu, jak lubisz niespodzianki to zobacz - dzisiaj znalazłam w ogrodzie coś co mnie zaskoczyło. Myślałam, że najmniejszy mój tulipan to tulipa tarda (na pierwszym zdjęciu), a znalazłam zupełnie przez przypadek zasłonięte gałązkami kaliny jeszcze mniejsze.

- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, ja tez lubię niespodzianki, po raz pierwszy zakwitnie mi kielichowiec i bardzo niecierpliwie na to czekam. U mnie łysych placków niewiele, szafirki i hiacynty rozrosły się niesamowicie.
Irenko, Cynthio dla mnie to też nowość. Nawet nie wiedziałam, że takie są. Były tak zasłonięte, że myślałam że to jakiś papierek. To była niespodzianka. Teraz o nie zadbam.
Pięknie rozkwitł pełny hiacynt, niestety nie rozmnaża się.

Irenko, Cynthio dla mnie to też nowość. Nawet nie wiedziałam, że takie są. Były tak zasłonięte, że myślałam że to jakiś papierek. To była niespodzianka. Teraz o nie zadbam.

Pięknie rozkwitł pełny hiacynt, niestety nie rozmnaża się.