Powolna metamorfoza - 2009. cz. 3
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Katarzyno, równocześnie pisaliśmy i umknęła mi Twoja pochwała. A pochwał nigdy za wiele 
Gieniu, będę pamiętał. Dzięki!

Gieniu, będę pamiętał. Dzięki!

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Witaj Krzysztofie !
Przeczytałam w pewnym wątku, jak żalisz się,że imię Krzysztof nie jest modne i nikt tak nie nazywa swoich dzieci.Może i masz troszkę racji,ale spieszę Ci donieść,że mój ukochany zięć to też Krzysztof a mój wnuk Jędrzej ma tak na drugie imie. Jędrzej Krzysztof. Nie martw się więc, Twoje piękne imię nie zniknie z kalendarza.
A dalia przepiękna, ma taki soczysty ciemny kolor.Wygląda, jakby była zrobiona z aksamitu
Przeczytałam w pewnym wątku, jak żalisz się,że imię Krzysztof nie jest modne i nikt tak nie nazywa swoich dzieci.Może i masz troszkę racji,ale spieszę Ci donieść,że mój ukochany zięć to też Krzysztof a mój wnuk Jędrzej ma tak na drugie imie. Jędrzej Krzysztof. Nie martw się więc, Twoje piękne imię nie zniknie z kalendarza.
A dalia przepiękna, ma taki soczysty ciemny kolor.Wygląda, jakby była zrobiona z aksamitu

Czytam że kwitnie wam tubrosa...
a mi nie kwitnie
Już drugi ok nie kwitnie 
Nie lubi mnie
Krzyś na przyszły rok... dalia bishop (coja się koło niej nachodziłam)
ale jakoś nie pałam miłością do dalii ...
a mi nie kwitnie

Nie lubi mnie

Krzyś na przyszły rok... dalia bishop (coja się koło niej nachodziłam)
ale jakoś nie pałam miłością do dalii ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaszalałeś

Wprost nie mogę wyrazić, jak cudowny jest ten ból zębów

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- bishop
- Kontakt:
Polu, w to, że zniknie i tak nie uwierzyłbym. Za czasu naszych prawnuków wróci. Zawsze wracają 
Jedynie teraz młodych Krzyśków brakuje
Izo, czyżby wykopywanie Cię przerażało? Przeciez dalie równie piękne jak róże
Agnieszko, starałem się sadzić grupami
Po 3 jednakowe cebulki obok siebie 
A ja pojechałem jedynie odebrać koleżankę z dworca w mieście

Dereń biały 'Spaethii' i 'Sibirica Variegata', Azalia japońska 'Rosebud', 'Diamond Lachs' i 'Maruschka', Kalina wonna, Modrzewnica, Oliwnik kłujący 'Limelight', Krzewuszka 'Black Minor' i Gajowiec żółty 'Herman's Pride'

Jedynie teraz młodych Krzyśków brakuje

Izo, czyżby wykopywanie Cię przerażało? Przeciez dalie równie piękne jak róże

Agnieszko, starałem się sadzić grupami

A ja pojechałem jedynie odebrać koleżankę z dworca w mieście

Dereń biały 'Spaethii' i 'Sibirica Variegata', Azalia japońska 'Rosebud', 'Diamond Lachs' i 'Maruschka', Kalina wonna, Modrzewnica, Oliwnik kłujący 'Limelight', Krzewuszka 'Black Minor' i Gajowiec żółty 'Herman's Pride'

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
zakupy ci się udały, wyglądają na ładne i zdrowe rośliny:)
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pewnie pociąg się opóźniał a ogrodniczy był obok?
Dyskusja o dereniach procentuje?? Kalina to ta przed dereniami?
Dorodne rośliny, ciekawe, ile z listy.
Ja też szukam miejsca dla kilku roślin, doniczki stoją koło siebie, aby było blisko podlać
Przestałam robić listy, pełen "spontan" :P .

Dyskusja o dereniach procentuje?? Kalina to ta przed dereniami?
Dorodne rośliny, ciekawe, ile z listy.
Ja też szukam miejsca dla kilku roślin, doniczki stoją koło siebie, aby było blisko podlać

Przestałam robić listy, pełen "spontan" :P .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- bishop
- Kontakt:
Nic z listy nie było
Nie planowałem dwóch dereni, kaliny tez szukałem dotychczas koreańskiej 'Juddi', o krzewuszce w ogóle nie myślałem, a modrzewnica mi wypadla. Azalie japońskie planowałem gdzieś, kiedyś tam kupić, ale nie zastanawialem się jakie. Więc wziąłem te, ktore ładnie wyglądały na obrazkach.
Była tez azalia 'Canon's Double', a ja nie pamiętam, czy ją już kupiłem, czy planowałem, czy tylko nazwa mi gdzieś się zaplątała i przyczepiła do ostatniego zwoju

Nie planowałem dwóch dereni, kaliny tez szukałem dotychczas koreańskiej 'Juddi', o krzewuszce w ogóle nie myślałem, a modrzewnica mi wypadla. Azalie japońskie planowałem gdzieś, kiedyś tam kupić, ale nie zastanawialem się jakie. Więc wziąłem te, ktore ładnie wyglądały na obrazkach.
Była tez azalia 'Canon's Double', a ja nie pamiętam, czy ją już kupiłem, czy planowałem, czy tylko nazwa mi gdzieś się zaplątała i przyczepiła do ostatniego zwoju

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz