Jarku działeczka znakomita, dopieszczona w każdym calu, a teraz po poprawkach dla mnie REWELKA . Już wiosna do niej zawitała, teraz z każdym dniem będzie tylko ładniej.
Rodzina+ kawałek ziemi, cóż chcieć więcej szczęście murowane.
Moi Drodzy cieszę się, że wciąż odwiedzacie moją działeczkę i podoba się Wam to co robię. Oczywiście, że zdjęcia tulipanków będą. Obecnie są już w fazie pąka i kwestia kilku dni, że pojawią się piękne kwiaty. Dziś zakupiłem kosodrzewinę na działeczkę. Piękny okaz około metra wysokości. Była okazja więc nie mogłem się oprzeć przed zakupem. Zresztą zobaczcie czy było warto.
Jaka cisza w temacie. Pokazałem nowe tulipanki, a Wy moi Drodzy nic. Jakoś umknęły moje fotki w przepastnej gęstwinie forumowych ogrodów. Na pewno nie są tak okazałe kępy kwiatów jak u EmZeta, ale na pewno jest wiele odmian , których u Mietka nie zobaczycie i odwrotnie.
Jarku nie pytaj tylko pokazuj te swoje cudownosci Tulipany masz wspaniałe.Bardzo mi się podobają te pełne.Twoja działka musi wyglądac fantastycznie.Czy nie obawiasz się ,ze ktos moze je ukraśc?A nornice?Nie masz ich?,bo u mnie pozjadały cebule.