Na leśnym balkonie
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Piękny balkon i za balkonem też widoki jak marzenie:-) Psiak jaki zamyślony i zapatrzony- pogłaskaj proszę ode mnie wszystkie zwierzaki:-) Fajnie ,że wstawiłaś też Wasze fotki, miło popatrzeć.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Fantastyczne zdjęcia Asiu
Zwierzaki uściskaj ode mnie, świetnie pozują.
Ty zaś wyglądasz rewelacyjnie, moim zdaniem dieta niepotrzebna, chociaż sama po sobie wiem, że nawet jeśli jest ok, to my (kobiety), zawsze coś dojrzymy.
M. z kolei przypomina mi jedną postać z filmu i wygląda na bardzo sympatyczną osobę

Ty zaś wyglądasz rewelacyjnie, moim zdaniem dieta niepotrzebna, chociaż sama po sobie wiem, że nawet jeśli jest ok, to my (kobiety), zawsze coś dojrzymy.
M. z kolei przypomina mi jedną postać z filmu i wygląda na bardzo sympatyczną osobę

Pozdrawiam, Paula
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
basgo, Tereso, Izo, Ewo, Aguko, Karolo, treissi, Carol - serdecznie dzięki:) długo szukaliśmy odpowiedniej lokalizacji, bo nie lubimy miasta, a tak wystarczy tylko przejść przez miejsca parkingowe;) i jesteśmy w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym:) i zwierzaki mają raj - znamy miejsca, gdzie ludzie się nie zapuszczają, a i zwierzaki raczej nie chodzą, więc tam mogą się wyszaleć;) A balkon dopiero się rozkręca - przecież jeszcze żadna siewka oprócz tamtej nasturcji nie zakwitła:) reszta to takie szczylki;) jak podrosną, to dopiero będzie widok:)
dziewczyny, jak to powiedziała Żabcia - grunt to dobrze dobrane ubranie;) ale tak jak napisałam w wątku o odchudzaniu - na chudnąć nie chcę, raczej przytyć w górnej powłowie;) a z dołu zejść z centymetrów;) - tylko czy to możliwe?:)
żabciu, a z kim kojarzy CI się mój M?;) jestem bardzo ciekawa. Ludzie określają go jako profesora Moskiewskiego Uniersytetu hihi;)
Tereso - raczej ukraść się nie da;) najwyżej wypożyczyć hehe;)
niestety moja szczepka najcudniejszego na świecie hibka nie przyjęła się:(:(:(:(:(:(
za to kilka listków fiołków od Narine wypuściło korzonki w wodzie - i to jak rekordowym tempie!
dziewczyny, jak to powiedziała Żabcia - grunt to dobrze dobrane ubranie;) ale tak jak napisałam w wątku o odchudzaniu - na chudnąć nie chcę, raczej przytyć w górnej powłowie;) a z dołu zejść z centymetrów;) - tylko czy to możliwe?:)
żabciu, a z kim kojarzy CI się mój M?;) jestem bardzo ciekawa. Ludzie określają go jako profesora Moskiewskiego Uniersytetu hihi;)
Tereso - raczej ukraść się nie da;) najwyżej wypożyczyć hehe;)
niestety moja szczepka najcudniejszego na świecie hibka nie przyjęła się:(:(:(:(:(:(
za to kilka listków fiołków od Narine wypuściło korzonki w wodzie - i to jak rekordowym tempie!

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- zabcia_paula
- 500p
- Leśny Duch
- 1000p
Nie oglądałam niestety, ale zapewne obejrzę po takim wstępie. A rzeczywiście jest ciepłą osobą i do tego taki żartowniś, że nie daj bóg zacząłby się udzielać na forum, to by pękło ze śmiechu ;)
Pamiętacie u mnie zdjęcia dzbanuszkowatego kalanchoe z małymi listkami/łodyżkami? Z każdego z nich wystaje już dorosły, zielony "dzbanuszek"
Pamiętacie u mnie zdjęcia dzbanuszkowatego kalanchoe z małymi listkami/łodyżkami? Z każdego z nich wystaje już dorosły, zielony "dzbanuszek"

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- zabcia_paula
- 500p
- Leśny Duch
- 1000p
Dziś cały dzięń było duszno, na Przymorzu padało jakieś 20 min. straszna ulewa. W Wejherowie jest bardzo ładna pogoda, ale wiatr powiewa, co może wskazywać, że niedługo będzie padać.
Zaraz wstawię fotkę;)
Zaraz wstawię fotkę;)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
Oto dzbanuszki:)
A tu podrośnięte dzbanuszki innego koloru - jeszcze nie wiem, jakiego, ale już niedługo bedą odpadać:)[
A tu wykiełkowała kawa, tylko coś jej się pomyliło i rośnie w łupince.. i co z nią robić.. Ostrośni nie mogłam dobrze ustawić, a kobyły nie chciało mi się wyciągać z szafy do zdjęcia;)

Z wielkim bólem (żartuję;)) oberwałam pączek u świeżo ukorzenionego hibka - w końcu musi mieć szansę na choć jeden nowy listek..

A tu podrośnięte dzbanuszki innego koloru - jeszcze nie wiem, jakiego, ale już niedługo bedą odpadać:)[

A tu wykiełkowała kawa, tylko coś jej się pomyliło i rośnie w łupince.. i co z nią robić.. Ostrośni nie mogłam dobrze ustawić, a kobyły nie chciało mi się wyciągać z szafy do zdjęcia;)

Z wielkim bólem (żartuję;)) oberwałam pączek u świeżo ukorzenionego hibka - w końcu musi mieć szansę na choć jeden nowy listek..
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- zabcia_paula
- 500p
Dzbanuszki wyglądają fantastycznie
Niech rośnie szybciutko to później się do Ciebie uśmiechnę 
A jeśli chodzi o kawę to często kiełkujące roślinki wynoszą ponad ziemię łupinę nasienną. Związane jest to z tym, że najpierw wyrasta korzeń a później łodyga, która może dźwigać łupinkę. Zostaw to tak jak jest. Za jakiś czas, powiększające się liścienie, rozerwą łupinę i sama odpadnie
Powoli zza chmur wyłania się słoneczko

A jeśli chodzi o kawę to często kiełkujące roślinki wynoszą ponad ziemię łupinę nasienną. Związane jest to z tym, że najpierw wyrasta korzeń a później łodyga, która może dźwigać łupinkę. Zostaw to tak jak jest. Za jakiś czas, powiększające się liścienie, rozerwą łupinę i sama odpadnie

Powoli zza chmur wyłania się słoneczko

Pozdrawiam, Paula
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
Żabciu dziękuję:) będę więc czekać cierpliwie, aż sama sobie poradzi:)
a jak tam Twoja kawka?:)
a jak tam Twoja kawka?:)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie