Na leśnym balkonie

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie tylko ty :roll:
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Piękny balkon i za balkonem też widoki jak marzenie:-) Psiak jaki zamyślony i zapatrzony- pogłaskaj proszę ode mnie wszystkie zwierzaki:-) Fajnie ,że wstawiłaś też Wasze fotki, miło popatrzeć.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Asiu uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia :) Twój ogrodnik niedługo będzie murzynkiem, jak będzie w takim upale siedział na balkoniku :) A teraz powiedz mi kobieto z czego ta laska na ostatniej fotce chce się odchudzać :shock:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No właśnie ! Zapomnij o odchudzaniu !
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Fantastyczne zdjęcia Asiu :D Zwierzaki uściskaj ode mnie, świetnie pozują.
Ty zaś wyglądasz rewelacyjnie, moim zdaniem dieta niepotrzebna, chociaż sama po sobie wiem, że nawet jeśli jest ok, to my (kobiety), zawsze coś dojrzymy.
M. z kolei przypomina mi jedną postać z filmu i wygląda na bardzo sympatyczną osobę :D
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
carol1
500p
500p
Od: 4 cze 2008, o 20:31

Post »

Te zdjęcia :shock: Piękne!
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

basgo, Tereso, Izo, Ewo, Aguko, Karolo, treissi, Carol - serdecznie dzięki:) długo szukaliśmy odpowiedniej lokalizacji, bo nie lubimy miasta, a tak wystarczy tylko przejść przez miejsca parkingowe;) i jesteśmy w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym:) i zwierzaki mają raj - znamy miejsca, gdzie ludzie się nie zapuszczają, a i zwierzaki raczej nie chodzą, więc tam mogą się wyszaleć;) A balkon dopiero się rozkręca - przecież jeszcze żadna siewka oprócz tamtej nasturcji nie zakwitła:) reszta to takie szczylki;) jak podrosną, to dopiero będzie widok:)

dziewczyny, jak to powiedziała Żabcia - grunt to dobrze dobrane ubranie;) ale tak jak napisałam w wątku o odchudzaniu - na chudnąć nie chcę, raczej przytyć w górnej powłowie;) a z dołu zejść z centymetrów;) - tylko czy to możliwe?:)

żabciu, a z kim kojarzy CI się mój M?;) jestem bardzo ciekawa. Ludzie określają go jako profesora Moskiewskiego Uniersytetu hihi;)

Tereso - raczej ukraść się nie da;) najwyżej wypożyczyć hehe;)

niestety moja szczepka najcudniejszego na świecie hibka nie przyjęła się:(:(:(:(:(:(
za to kilka listków fiołków od Narine wypuściło korzonki w wodzie - i to jak rekordowym tempie! :shock:
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p

Post »

Twój M. Asiu kojarzy mi się z postacią z filmu ,,Ludzkie dzieci,, nie wiem czy oglądałaś.
W każdym bądź razie, wygląda bardzo sympatycznie i chyba musi być bardzo ciepłą osobą, tak przynajmniej wygląda na zdjęciu :D
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Nie oglądałam niestety, ale zapewne obejrzę po takim wstępie. A rzeczywiście jest ciepłą osobą i do tego taki żartowniś, że nie daj bóg zacząłby się udzielać na forum, to by pękło ze śmiechu ;)

Pamiętacie u mnie zdjęcia dzbanuszkowatego kalanchoe z małymi listkami/łodyżkami? Z każdego z nich wystaje już dorosły, zielony "dzbanuszek" :D
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p

Post »

Asiu gratuluję dzbanuszków, koniecznie będziesz musiała je nam pokazać :D
A co do M. to lepiej śmiać się niż płakać :D
Czy u Ciebie też jest taka burza i tak leje??
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Dziś cały dzięń było duszno, na Przymorzu padało jakieś 20 min. straszna ulewa. W Wejherowie jest bardzo ładna pogoda, ale wiatr powiewa, co może wskazywać, że niedługo będzie padać.

Zaraz wstawię fotkę;)
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Oto dzbanuszki:)

Obrazek

Obrazek

A tu podrośnięte dzbanuszki innego koloru - jeszcze nie wiem, jakiego, ale już niedługo bedą odpadać:)[

Obrazek

A tu wykiełkowała kawa, tylko coś jej się pomyliło i rośnie w łupince.. i co z nią robić.. Ostrośni nie mogłam dobrze ustawić, a kobyły nie chciało mi się wyciągać z szafy do zdjęcia;)

Obrazek

Z wielkim bólem (żartuję;)) oberwałam pączek u świeżo ukorzenionego hibka - w końcu musi mieć szansę na choć jeden nowy listek..
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p

Post »

Dzbanuszki wyglądają fantastycznie :D Niech rośnie szybciutko to później się do Ciebie uśmiechnę :D
A jeśli chodzi o kawę to często kiełkujące roślinki wynoszą ponad ziemię łupinę nasienną. Związane jest to z tym, że najpierw wyrasta korzeń a później łodyga, która może dźwigać łupinkę. Zostaw to tak jak jest. Za jakiś czas, powiększające się liścienie, rozerwą łupinę i sama odpadnie :D
Powoli zza chmur wyłania się słoneczko :D
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Przepięknie wyglądają dzbanuszki :lol:
Maluszki kawy super się prezentują :wink: Nie wiem czy dobrze myślę ale zostaw te łupki one same odlecą :)
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Żabciu dziękuję:) będę więc czekać cierpliwie, aż sama sobie poradzi:)
a jak tam Twoja kawka?:)
Na leśnym balkonie
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”