U Lesi
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Re: U Lesi
Ech, no cóż, potraktuj to jako lekcję, bo co teraz można innego zrobić 

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
oj, klonika szkoda 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Będzie następny
Może ładniejszy? Na drugi rok już będziesz wiedziała co robić. I tak masz małe straty. Także ciesz się, że nic więcej. 

- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Olala jakie kiełeczki
Dziś mam mocne postanowienie znaleźć coś u siebie
Jak tam róże? Zamówione? Jednak mnie skusiłyście, a mówiłam, nie wysyłaj Dominice oferty
Z różami jeszcze nie skończyłam
Nie wiem czy pamiętasz, ale wygrałam talon na zakupy w szkółce w Grabiążu
Planuję tą stówkę wydać na róże.

Dziś mam mocne postanowienie znaleźć coś u siebie

Jak tam róże? Zamówione? Jednak mnie skusiłyście, a mówiłam, nie wysyłaj Dominice oferty

Z różami jeszcze nie skończyłam

- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joasiu,
Widzę że i u Ciebie cos sie rusza przyroda tak jak i u Atki u mnie tylko wiosenka na parapecie,
Widzę że i u Ciebie cos sie rusza przyroda tak jak i u Atki u mnie tylko wiosenka na parapecie,
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Asiu - jasne, że się nie gniewam
Aguś - zamówiłam i czekam już z niecierpliwością i lekkim przerażeniem gdzie ja to posadzę...
Igor - miło Cię widzieć, dzisiaj udało mi się wypatrzeć też spore "kły" krokusów...
Gosiu - jeszcze nie wiadomo, czy nie będzie większych zniszczeń, wystarczy byle większy przymrozek gdy puszczą pąki i ...
Aniu - jestem wściekła za ten klonik.

Aguś - zamówiłam i czekam już z niecierpliwością i lekkim przerażeniem gdzie ja to posadzę...
Igor - miło Cię widzieć, dzisiaj udało mi się wypatrzeć też spore "kły" krokusów...
Gosiu - jeszcze nie wiadomo, czy nie będzie większych zniszczeń, wystarczy byle większy przymrozek gdy puszczą pąki i ...
Aniu - jestem wściekła za ten klonik.
- AniaDS
- Kontakt:
Joasiu, żadnych większych przymrozków już nie będzie..
Mam nadzieję
Mam nadzieję

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Joasiu
Rzadko ostatnio zaglądam na forum, bo zima na tyle dała mi się we znaki, że najzwyczajniej w świecie mi się nie chce... Czy pisać o ciągle zalegającej grubej warstwie śniegu??? Niby znika, ale jest go ciągle tak dużo, że pewnie miejscami będzie zalegał do Wielkanocy... Wiosna nieuchronnie się zbliża, czemu świadectwo dają ptasie trele. Rośliny jednak ciągle śpią przykryte sporą warstwą śniegu...
Na szczęście za kilka dni wyjeżdżam naładować akumulatory i mam nadzieję wrócić w lepszym nastroju
Oby do wiosny!!!

Rzadko ostatnio zaglądam na forum, bo zima na tyle dała mi się we znaki, że najzwyczajniej w świecie mi się nie chce... Czy pisać o ciągle zalegającej grubej warstwie śniegu??? Niby znika, ale jest go ciągle tak dużo, że pewnie miejscami będzie zalegał do Wielkanocy... Wiosna nieuchronnie się zbliża, czemu świadectwo dają ptasie trele. Rośliny jednak ciągle śpią przykryte sporą warstwą śniegu...
Na szczęście za kilka dni wyjeżdżam naładować akumulatory i mam nadzieję wrócić w lepszym nastroju

Oby do wiosny!!!
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Aniu - liczę na to, że przymrozków już nie będzie, ale jak znam życie pewnie jeszcze przymrozi (mamy dopiero początek lutego). Dlatego mimo, że mnie swędzi ręka czekam z cięciem, porządkowaniem. Trawa wygląda koszmarnie - ale do momentu gdy nie stopnieje zupełnie śnieg nie będę grabić, nie ma sensu.
Moniko - jak domyślam się jedziesz w Afrykę, koniecznie podładuj słońcem akumulatory, wypocznij - przydadzą się nowe siły na nowy sezon. U mnie śnieg też jeszcze do końca nie stopniał, a to co odsłonił (trawnik) jakoś mało napawa mnie optymizmem...
Moniko - jak domyślam się jedziesz w Afrykę, koniecznie podładuj słońcem akumulatory, wypocznij - przydadzą się nowe siły na nowy sezon. U mnie śnieg też jeszcze do końca nie stopniał, a to co odsłonił (trawnik) jakoś mało napawa mnie optymizmem...
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Asiu - początek marca już jest, wiesz?
U was dalej śnieg leży? Problem z trawą jest ogólny, wszyscy narzekają

U was dalej śnieg leży? Problem z trawą jest ogólny, wszyscy narzekają

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Poczekaj z trawą, aż porządnie wyschnie i wtedy zgrabiaj. A zresztą to chyba nie Ty będziesz grabiła? 

- AniaDS
- Kontakt:
No, marca, marca, aż dwa razy datę tego postu sprawdziłam 

- HannaCS
- 500p
- Od: 18 cze 2008, o 11:45
Hej hej
widzę, że walczysz dzielnie na forum
wiosnę poczułaś
a wiesz,że ja też
pielenie pierwsze zaliczone.. mało tego pietruszka w skrzynce na parapecie już posiana od soboty stoi)
miłego dnia
widzę, że walczysz dzielnie na forum

wiosnę poczułaś

a wiesz,że ja też
pielenie pierwsze zaliczone.. mało tego pietruszka w skrzynce na parapecie już posiana od soboty stoi)

miłego dnia