Oaza spokoju Hanki
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusia mój mieczyk to jakiś maruda,teraz przypomniał sobie po co go posadziłam.A Mikusie pogłaskam bo ten drugi już pojechał do swojego domu.Czytałam u Ciebie jaką miałaś przygodę.Współczuję
Iza zapraszam jak tylko masz ochotę.A na ogrodzie się tak bardzo nie forsuj,październik będzie ciepły to zdążymy wszystko posadzić
Olga trochę kwiatów jeszcze kwitnie ale to te jesienne.Róże ogołocone prawie z liści ale się nie poddają jeszcze mają wiele pąków.Teraz jak świeci słoneczko to wszystko odżywa zresztą tak jak i my.
Iza zapraszam jak tylko masz ochotę.A na ogrodzie się tak bardzo nie forsuj,październik będzie ciepły to zdążymy wszystko posadzić
Olga trochę kwiatów jeszcze kwitnie ale to te jesienne.Róże ogołocone prawie z liści ale się nie poddają jeszcze mają wiele pąków.Teraz jak świeci słoneczko to wszystko odżywa zresztą tak jak i my.
- Hanka 1
Mariola kupiłam te róże bo "poleciałam" na cenę i widok u Hanki 55 ale wiesz Mariolka to co kupiłyśmy okaże się na drugi rok.To są róże z amatorskiej uprawy,nazwane ale bez certyfikatu.Jednego trochę się obawiam aby to nie były jednakowe kolory bo różnie może się zdarzyć.Ale bądźmy dobrej myśli w sumie u ogrodnika też kupuje się "kota w worku"A tu za taką mizerną cenę może będziemy mile zaskoczone
Gabrysia u nas do godz 15 było pięknie ,ja oczywiście w pracy.Później zaczęło się chmurzyć a jak przyjechałam do domu to już lało i leje.A zaplanowaną miałam robotę na dziś-no i po imprezie.Siedzę w domu i mnie nosi,nastawiłam chlebek i chociaż zapach pieczonego chleba przyjemnie koi nastrój.
A u Ciebie przy tym remoncie w łazience będziesz wymieniać rury?
Gabrysia u nas do godz 15 było pięknie ,ja oczywiście w pracy.Później zaczęło się chmurzyć a jak przyjechałam do domu to już lało i leje.A zaplanowaną miałam robotę na dziś-no i po imprezie.Siedzę w domu i mnie nosi,nastawiłam chlebek i chociaż zapach pieczonego chleba przyjemnie koi nastrój.
A u Ciebie przy tym remoncie w łazience będziesz wymieniać rury?
a ja jestem ciekawa czy ta czerwona na kratce to może miniaturowa? Bo przypomina mi właśnie róże, którą posadziłam i u Ciebie przypomniałam sobie, że nei podlałam
Muttertag. Czy to może ona?

Muttertag. Czy to może ona?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Hanka 1
Gabrysia na pewno po remoncie będzie pięknie ale Ci nie zazdroszczę samego remontu.
Napracujesz się oj napracujesz więcej niż na działce
Iza moja róża na kratce ,była kupiona jako wielkokwiatowa w zeszłym roku wiosną ale wykazywała skłonności pnące więc ją wiosną w tym roku przesadziłam i chyba jej tam dobrze bo w tym roku zdrowiutka i kwitnie cały czas.W pąku jest pełna a jak się rozwinie ma białą ślepkę.Przykro mi ale nie wiem jak się nazywa
Napracujesz się oj napracujesz więcej niż na działce
Iza moja róża na kratce ,była kupiona jako wielkokwiatowa w zeszłym roku wiosną ale wykazywała skłonności pnące więc ją wiosną w tym roku przesadziłam i chyba jej tam dobrze bo w tym roku zdrowiutka i kwitnie cały czas.W pąku jest pełna a jak się rozwinie ma białą ślepkę.Przykro mi ale nie wiem jak się nazywa
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No chyba tak źle Gabi nie będzie miała jak myśliszHaneczko przecież fachowiec jak z łazienki wychodzi to zostawia za sobą czysto i lśniąco .To będzie kompanko w wannie z hydromasażem
Hanko ,to mnie pocieszyłaś ,znowu pada ,a ja dziś tyle pracy wykonałam w warzywniaku ,a na jutro szykuję się do przygotowania ziemi pod róże ,a jak zacznie padać to nici z roboty :P
Hanko ,to mnie pocieszyłaś ,znowu pada ,a ja dziś tyle pracy wykonałam w warzywniaku ,a na jutro szykuję się do przygotowania ziemi pod róże ,a jak zacznie padać to nici z roboty :P
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Haniu - on podobno jest solidny więc mamy szansę że pomyłek nie będzie 
Ale kupiłam też 4 sztuki u innego - loteria, czyli kupowanie kota w worku za dużo wyższą kasę.... Okaże się w przyszłym roku ile pieniedzy poszło w błoto. Przesyłka robi przyjemne wrażenie, każdy krzew ometkowany i całkiem spore rozmiary.....
Właściwie to podobają mi się prawie wszystkie róże, więc jeśli nie trafię na paskudę albo jakiś niewydarzony okaz - będę zadowolona

Ale kupiłam też 4 sztuki u innego - loteria, czyli kupowanie kota w worku za dużo wyższą kasę.... Okaże się w przyszłym roku ile pieniedzy poszło w błoto. Przesyłka robi przyjemne wrażenie, każdy krzew ometkowany i całkiem spore rozmiary.....
Właściwie to podobają mi się prawie wszystkie róże, więc jeśli nie trafię na paskudę albo jakiś niewydarzony okaz - będę zadowolona

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
Haniu chciałm Cię o coś zapytać. Bo Ty z Kielc jesteś.
Czy robiłaś kiedyś zakuy w
ACM Agrocentrum
ul. Domaszowska 140
25-420 Kielce
Bo chce kupić u nich różę - cena za 1 szt z przesyłką 42 zł - to dużo... a oni nie odisują na maile i nie mogę sie dodzwonić do nich.
Chciałam tylko zapytać, czy warto u nich kupić? Czy nie oszukają mnie...
Pomyślałam, że może coś kupowałas tam?
a teraz zobacz to cudo
http://www.allegro.pl/item449462664_kol ... _roze.html
hihihihi
Czy robiłaś kiedyś zakuy w
ACM Agrocentrum
ul. Domaszowska 140
25-420 Kielce
Bo chce kupić u nich różę - cena za 1 szt z przesyłką 42 zł - to dużo... a oni nie odisują na maile i nie mogę sie dodzwonić do nich.
Chciałam tylko zapytać, czy warto u nich kupić? Czy nie oszukają mnie...
Pomyślałam, że może coś kupowałas tam?
a teraz zobacz to cudo

http://www.allegro.pl/item449462664_kol ... _roze.html
hihihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski