Ogród Izabelli
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
piterek ten hibiskus pełny nazywa się Duc de Brabant
Tess ja dzwoniłam do nich.
Dziewczyny raistand ma racje hibiskusy nie są tak trudne w uprawie i są bardzo ładne,dodają trochę koloru ogrodzie.
hal1959,Jadzia1,julka_,liska,Hanka 1 dziękuje za odwiedziny.
Tess ja dzwoniłam do nich.
Edytko jest ładna ,ale mi osobiście podobają się róże o intensywnych kolorach.Sama nie wiem dlaczego?żaża Wysłany: Czw 07 Sie 2008 00:07 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
O uwielbiam twój ogród za całokształt.
Kupiłaś przepiękną różę. Ja przygotowuję sobie listę na jesienne zamówienie i dlatego wybacz pytanie, a jak Gloire de Dijon? Myślisz, że warto?
Dziewczyny raistand ma racje hibiskusy nie są tak trudne w uprawie i są bardzo ładne,dodają trochę koloru ogrodzie.
hal1959,Jadzia1,julka_,liska,Hanka 1 dziękuje za odwiedziny.
- izabella1004
- izabella1004
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
IZA piękności róża . Czy ta róza jest z ostatniej dostawy z Rosarium . Ślicznie pokazała swoje piękno .
Ja już jestem po wszystkich uroczystościach i od jutra biorę się do pracy . Muszę zadzwonić do Poznania i zamówić parę róż , żeby też tak ładnie kwitły jak u Ciebie .
Teraz idę na działeczkę zobaczyć jak wygląda , bo nie byłam ponad tydzień . Pewnie wszystko wyschło , deszcz miał padać w nocy , myślałam że podleje , ale nici z tego - sama muszę .
Ja już jestem po wszystkich uroczystościach i od jutra biorę się do pracy . Muszę zadzwonić do Poznania i zamówić parę róż , żeby też tak ładnie kwitły jak u Ciebie .
Teraz idę na działeczkę zobaczyć jak wygląda , bo nie byłam ponad tydzień . Pewnie wszystko wyschło , deszcz miał padać w nocy , myślałam że podleje , ale nici z tego - sama muszę .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- izabella1004
- izabella1004
- izabella1004