Robię listę dopiero cześć już jednak mam pozapisywane i upatrzone. Czekam na początek wiosny ;) A nazw ci na razie nie powiem (jak o to ci chodzi) bo mam w domu zapiski.
Witaj. Po raz pierwszy tu trafiłam. No pełna podziwu jestem. Ja też od niedawna mam pole. Puste. Do zagospodarowania. Zasadziliśmy już na jesieni drzewka owocowe. A na forum szukam inspiracji - co zrobić z resztą. No i takiego wątku mi było trzeba. Jak zacząć od zera i stworzyć coś fajnego. Będę zaglądać. Powodzenia życzę. Kasia
karina - chyba jednak je już mam. Jeżeli pierwsza to wydmuchrzyca piaskowa a druga to mózga trzcinowa ;) to na Bank. Obie agresywne ślicznotki. ;)
Witaj Agatra Witaj w mych skromnych progach Fajnie, że wpadłaś. Zaczynamy od zera jak widziałaś ale już po roku jest całkiem przyjemnie ;) Wpadnę do Ciebie zobaczyć jak sobie radzisz
Nie ma mojego wątku ,bo ja mam obawy co pokazać. Sadek założony jesienią- właściwie lepiej widać paliki niż drzewka? Poza tym mam ładnie zaorany hektar łysego pola. Dlatego tak bardzo podziwiam Twój ogród, bo wyrósł tak jakoś szybko. Bardzo chętnie będę zaglądać. I pytać o rady. I podziwiać. A na razie podglądam na forum i szaleje na Allegro. Zanim wyrośnie dom może będę miała ogród?
Pozdrawiam serdecznie. Kasia
AA to dlatego ;)
No to zapraszam jak najczęściej. Będziesz przechodzić przez to samo co my ale fajnie Ja na początku też pokazywałam zorane pole teraz już jest lepiej. Ogród to jeszcze nie jest jak widać ale już naprawdę się przyjemnie spędza czas i nawet można coś pooglądać ;) ;) U was będzie podobnie ale na to trzeba czasu ale czasami jest ciężko bo ja bym chciała już mieć dom i ogród pod nosem ;) Ale wszystko w swoim czasie ;)
Szkoda, że tego ostatniego zdjęcia nie da się powiększyć, bo nie daje
rady doczytać, co tam Wiolu napisałaś.
A gdzie takie dokładne zdjęcie satelitarne znalazłaś?
Tam gdzie ja szukałam, zdjęcia były sprzed dobrych kilku lat.