Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu witaj. Widać,że moim bratkom wyjątkowo pasuje miejsce,które im w tym roku wybrałam,czyli na nowej rabacie,zrobionej jesienią.Tak mi się odwdzięczają
Pąków mają jeszcze bardzo dużo,nie mam pojęcia kiedy przekwitną,na zimę na pewno
Pozdrawiam.
Haniu zrobię to środkami jakie posiadam,ale w między czasie poszukam Mildexu.Pa.
Haniu1to jest ta róża

a to zbliżenia tej róży.

Ale co roku ,jedyna z moich róż ma mączniaka,teraz dopiero na forum dowiedziałam sie więcej na temat leczenia,więc spróbuję ją jeszcze ratować,bo już myślałam o jej likwidacji,a szkoda bo ładnie i obficie kwitnie.W tamtym roku jeszcze więcej miała kwiatów i była bardziej rozkrzewiona,ale ze względu na grzyba drastycznie ją przycięłam.Pozdrawiam.

Haniu zrobię to środkami jakie posiadam,ale w między czasie poszukam Mildexu.Pa.
Haniu1to jest ta róża

a to zbliżenia tej róży.

Ale co roku ,jedyna z moich róż ma mączniaka,teraz dopiero na forum dowiedziałam sie więcej na temat leczenia,więc spróbuję ją jeszcze ratować,bo już myślałam o jej likwidacji,a szkoda bo ładnie i obficie kwitnie.W tamtym roku jeszcze więcej miała kwiatów i była bardziej rozkrzewiona,ale ze względu na grzyba drastycznie ją przycięłam.Pozdrawiam.