Witam pięknie wszystkich gości
Piękny dzisiaj dzień i trochę zrobiłam na działce , po południu przyszła burza i mnie pogoniła a do wieczora daleko . Deszczy pokropił i wiatr wywiał chmury .
Może jeszcze popada - przydał by się deszczyk taki spokojny , sucho już .
Wczoraj miałam fajnego gościa

odwiedził mnie Michał - darmokot i podniósł na duchu .
Witaj Natalio 
miło że zaglądasz
Uciekła mi nazwa - może ktoś pomoże ?? co to .
Mam pamięć dobrą ale krotką
Jadziu u mnie jest ich moc , dzisiaj kupiłam następny kg niebieskich granulek .
Pączki na różach tez znajduję uszczypnięte ale nie wiedziałam kto to ?? a to Kwieciak malinowiec
Jadziu chyba tak - kiedyś pytałam o nie - Śniedka zwisłego i cebulki Ipheiona .
A co masz na zbyciu ??
Marysiu dziękuję w imieniu żurawek
Tereniu witaj
Kwiatki nadrabiają ale niektóre padły a te co zostały to opóźnienie chyba mają ze trzy tygodnie albo i więcej w stosunku do ubiegłego roku .
Bardzo dziękuję za życzenia

i odwzajemniam .
Ja lubię ciepełko
Ewuniu widzisz jaka jesteś operatywna - sama sobie odpowiedź znalazłaś
Nie zaglądałam do doniczki czy ma malutkie ziemniaczki , muszę wiosna to zrobić jak będę wymieniać ziemię .
Palczycha ma piękne liście - duże , ozdobne , fajnie powcinane .
Ja też pozdrawiam
Witaj Karolinko
Myślałam że już się na mnie pogniewałaś na amen - dobrze że jesteś nareszcie odbija Lespedeza , będę mogła Ci w końcu wysłać . Napisz co jeszcze , mam zapisane nasionka moszenek południowych , myslałam ze wyślę Ci gałązki do ukorzenienia ale one też dopiero obija i to jeden krzaczek , na razie nie ma z czego uciąć .
Karolinko paulownia nie wiem czy całkiem nie zmarzła bo nie dawała znaku życia , wszystkie kuleczki opadły podobnie judaszowiec , złotokap odbija ale kwitł nie będzie , porzeczka krwista coś tam wypuszcza i złotlin też , żylistki padły całkiem . Glicynia tylko jedna od korzenia odbija .
Jak wstawiam zdjęcia ze starej działki to zawsze piszę , większość jest z nowej , na starej prawie wszystko padło . To tak żebym nie miała roboty z przenoszeniem
to z nowej działki zdjęcia