BASIU Elżbietka kwitnie calutki sezon bo systematyczne ścinanie przekwitniętych kwiatów powoduje wyrastanie nowych przyrostów z kwiatami .Pilgrim rośnie od 150 -250 mój n razie ma te 150 lecz wiosną go podetnę ,żeby się zagęścił
IWONKO jestem ciekawa tego złotka jak zadziała w ogródku tez jestem pełna nadziei mam też jeszcze Rosahumus,którym muszę podlać ogródek i Humus papkę dla takich mniejszych roslin
ELUSIA ten asterek jest dopiero pierwszy sezon u mnie i juz go bardzo polubiłam zresztą lubię takie maluszki.Orlików jest u mnie co niemiara różnych różnistych. Mam 3 kolory
Barlow Nora ,Black i teraz White. Tego białego dostałam od
Jagódki i miał dopiero 3 kwiatki .Posadziłam go blisko Lincolna ,żeby umilał mu życie
AGUSIU witam nową forumowa koleżankę która uwielbia sianie i obserwację wschodzących roślinek .Białe z seledynowym podbarwieniem też lubię bo to inny odcień bieli dlatego też mam piwonię
Duchesse de nemours .Nie dosyć ,że cudnie pachnie to jeszcze ma właśnie taki odcień
Od wczoraj non stop sypie i juz sporo tego śniegu nasypało świat wygląda taki czysty

.Ciekawe jak długo utrzyma się ten biały puch .no to dzisiaj dla kontrastu inne kolory