Alu u mnie początki kwitnień na wszystkich 3 epimediach ale nie zrobiłam jeszcze zdjęć wyszło jedno ale nie udane a takich zdjęć nie pokazuję .
Hosty
zasuwają aż miło .

Różanecznik trzeba było sobie kupić..widocznie miałaś
niefart ze swoim bo one są naprawdę bezobsługowe...W b.były b.ładne krzaczki i też sobie kupiłam..Ty masz takie rarytaśne rośliny a Rh żebyś nie miała??? Napraw ten błąd a będziesz zadowolona .Ja mam kilka z B.i jestem zadowolona czego nie mogę powiedzieć o zakupionym w ub.roku w szkółce..Nic nie rośnie
kurdupel a i dostał plamy o kwitnieniu nie ma mowy choć kupiłam kwitnący .Muszę się wziąć za jego leczenie ale na wszystko czasu nie starcza.

i mnie potrzebne - pytanie a komu nie
Olu no to będziesz
uchachana jak zakwitnie Ci ten ciemiernik

Co do kolorów to tak mam ustawiony jeden z aparatów na żywe kolory no i monitor też mam tak skalibrowany,że daje taki pogłębiony kolor.Czasem bywa za mocny i muszę rozjaśniać ...Ale ja się na tym nie znam syn się czasem pobawi i coś mi
namiesza...

Ja tylko pstrykam!
stasia_ogrodmiło mi
Stasiu 
że Ci się podobają moje fotki po "podkręceniu" aparatu to praktycznie tylko zmieniam rozmiar i podpisuję fotki ... Nie mam potrzeby nic
majstrować przy nich.
Na poprawę pogody i ja czekam , ostatnio miałam możliwość pracy na działce jeszcze w czwartek...
Iwonko niepokojące to wieści ale może się nie sprawdzą ...Oby!
Soniu

sasanka sfotografowana bo nie wiadomo czy resztę dane mi będzie jeszcze zobaczyć...
Jak te leśne stwory je wypatrzą to będzie po nich...

Pogoda ma się poprawić to i fotki nowe zrobisz!
Martuś to miło , że tak
komplementujesz moje fotki

Ładnych fotek nie brakuje na FO więc każde wyróżnienie cieszy! Tulipany Ci jeszcze nie kwitną no ale Kochana jak zakwitną Ci te Twoje nasadzenia to będzie co oglądać..U mnie marne resztki ...niedobitki same!
Dorota71 cieszę się z wizyty nowego Gościa!

Rh to jest taki drobny i zupełnie nie wymagający nie zasilany,nie podlewany bo rośnie w takim miejscu gdzie na co dzień nawet nie docieram !
Brzozy i ja lubię niedawno zagościła u mnie szt,1
Lucynko dziękuję ...
za całokształt...
moje balkonowe

mini różyczka kwitnie od stycznia

no i działkowe

fotografowałam pąki bzu / bez okularów/

a wyszła taka panorama sąsiedzka no ale mnie się spodobała...
zanim dotrę na działkę moje sasanki przekwitną na razie w sobotę 2 miały po 1 kwiatuszku

miodunka...
czaruś wiosenny

temu rh sarny obgryzły prawie wszystkie pąki...