Mój malutki zakątek - Priam
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zenku - miło mi, że mnie odwiedziłeś. Cieszy mnie fakt, ze zdjęcie dzrewa nad urwiskiem podoba się 
Oliwko - starałem się aby zdjęcia były tak ułożone jak następują po sobie pory roku. Co do drzewa to nie mam pojęcia co to za gatunek- zdjęcie z Chorwacji.
Elu1606- sam jestem ciekawy co to za gatunek i mam nadzieję, ze znajdzie się ktoś kto je zna
Rogalm - zdjęcie jest jak najbardziej prawdziwe, mam taką zasadę, że nie poprawiam natury. Tak więc to zdjęcie drzewa z Chorwacji bez żadnych poprawek.
Saago - miejmy nadzieję, że kwiaty będą śliczne. jak okaże sie że pięknie wyrosną to przekażę "patent" dalej. lubię krokusy i dlatego mam w głowie takie ciekawe pomysły.
Zanno- witam moja faworytkę w konkursie na AF stycznia
Tak jak lisek w części zoologicznej tak drzewo w części botanicznej robi małą furorę...
Aśu - nie da się ukryć, że zdjęcie ukazuje całe piękno drzewa. Ciekaw jestem gdzie je widziałaś
Gratuluję spostrzegawczości.

Oliwko - starałem się aby zdjęcia były tak ułożone jak następują po sobie pory roku. Co do drzewa to nie mam pojęcia co to za gatunek- zdjęcie z Chorwacji.
Elu1606- sam jestem ciekawy co to za gatunek i mam nadzieję, ze znajdzie się ktoś kto je zna

Rogalm - zdjęcie jest jak najbardziej prawdziwe, mam taką zasadę, że nie poprawiam natury. Tak więc to zdjęcie drzewa z Chorwacji bez żadnych poprawek.
Saago - miejmy nadzieję, że kwiaty będą śliczne. jak okaże sie że pięknie wyrosną to przekażę "patent" dalej. lubię krokusy i dlatego mam w głowie takie ciekawe pomysły.
Zanno- witam moja faworytkę w konkursie na AF stycznia

Aśu - nie da się ukryć, że zdjęcie ukazuje całe piękno drzewa. Ciekaw jestem gdzie je widziałaś

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przemku, wspaniała feeria barw i pomysłowości
Cudowne ujęcia i dobre światło. Bardzo podoba mi się zdjęcie nr2 i jeszcze zdjęcie z narcyzami i tulipanami. Jest super wiosenne
A czy znasz może nazwę odmiany dalii ze zdjęcia 39? Mam taką samą, dlatego pytam.
Myślę, że to urocze drzewo to sosna. One często rosną na łachach piachu z korzeniami na wierzchu.

Myślę, że to urocze drzewo to sosna. One często rosną na łachach piachu z korzeniami na wierzchu.
Dokładnie (nie lubię tego słowa a używam czasem)Priam pisze:Forum jest olbrzymią bazą danych i można spotkac naprawdę wartościowych ludziwybór był w 100% trafiony i cieszę się że tutaj jestem
np. Ciebie

z uśmiechami Iza
u liski
u liski