Wybaczcie ,ż odpowiem hurtem

dziękuję wszystkim,za miłe słowa pod adresem ogródka i życzenia miłego urlopu,wróciłam ..jestem...i co sił w nogach na forum,urlop bardzo udany -ten "wyjazdowy",byliśmy w Krynicy choć to druga wizyta w tym miejscu,po 5 latach to jednak odkrywaliśmy pewne miejsca na nowo,w drodze do Krynicy zaliczyliśmy kopalnię w Wieliczce,nie byłam więc bardzo chciałam zobaczyć,już w górach poza chodzeniem na szlak,odwiedziliśmy Muszynę z cudownymi Ogrodami Zmysłów,mam masę zdjeć więc na pewno co nie co pokażę,wykupiliśmy też sobie wycieczkę na Słowację gdzie zwiedziliśmy Jaskinię Bieliańską-cud natury,oraz byliśmy w Tatrach Wysokich nas słowackim "Morskim Okiem"czyli Szczyrbskim Jeziorem,pogoda nam dopisała choć bez burz i gwałtownych deszczy się nie obyło,ale mieliśmy takie szczęście że zawsze albo pod schronisko podchodziliśmy albo pod jakąś gastronomię,także nie zmokliśmy ani razu ,jak dla mnie mogło być nieco chłodniej bo w upały cieżko po górach chodzić,a i prawdopodobieństwo gwałtownej zmiany pogody jest bardzo duże,tak więc wróciliśmy opaleni,wypoczęci i zrelaksowani,w drodze powrotnej przystanek w Krakowie ,aby choć prze pół dnia chłonąć atmosferę tego miasta,dzisiaj wielkie pranie i...zaczęliśmy mały remont więc trzeci tydzień urlopu pracowity będzie ,a na działkę już mnie ciągnie ,doczekać się nie mogę