Niesamowicie się wypogodziło
Słońce operuje niezwykle silnie, uwypuklając coraz bardziej soczystą zieleń.
Jest pięknie! ...i nieco cieplej
Olgo, witam Cię serdecznie pod brzozami
Bogusiu, czy u Ciebie popołudnie nagle przemieniło się w cudnie słoneczne? Jestem zachwycona tą przyjemną odmianą

Jutro jestem zajęta, ale od piątku zamierzam korzystać z uroków ogrodu... w tym tygodniu odpoczywam od szkoły, chociaż lektury nie mogę odpuścić ;-) Psa z dredami właśnie dla Ciebie sfotografowałam!
Iwonko, tego deszczu przydałoby się więcej, ale nocami, a w dzień powinno być ciepło i słonecznie... tymczasem, jest dość chłodno.
Zapraszam na ławeczkę!
Jagi, nie miej wyrzutów sumienia tylko! Wiem, że inne sprawy zaprzątały Twoją głowę. Tym bardziej mi miło, że znalazłaś chwilę na odwiedziny.
Z tym moim ogrodem to dokładnie wiesz jak jest - wiem, że dobrze rozumiesz jego założenia... mają swoje plusy i minusy, ale jednak kwiecia latem nie brakuje. Mam przecież naprawdę sporą kolekcję hortensji i róż, a i byliny się znajdą

Dziękuję za pozytywny odbiór mojego zakątka... chciałabym, by powierzchnia była większa - przymierzyłabym się wtedy do stworzenia ogrodu wyspowego na wzór mojego ideału
Ciepłe pozdrowienia!
Agusia, życzę, żeby trochę deszczu przyszło do Ciebie nocą. Wiem, że jest sucho. U mnie było wczoraj niemal oberwanie chmury, więc solidnie podlało, ale i tak na dniach odpalam system nawadniania...
Pozdrawiam Cię - chwilowo bardzo słonecznie!