Witam Moi Drodzy niedzielnie
Olu ja też kocham morze, a jeszcze przy takiej pogodzie. Zdjęcia będą obiecuję. Kołobrzeg jest na wyspie, a morze będzie popołudniu !
Aniu ja lubię ptaki nad morzem, bo one jakby mniej słyszały i możesz je podejść dość blisko

przyjedziesz na pewno
Halinko dziękuję, żeby się jeszcze dało oglądać swój ogród przez kamerę

Korzystam póki mogę z powietrza a zabiegi od poniedziałku
Aluniu jakby się dało zrobić zlot nad morzem....dzięki
IwonkoZJ przespałam noc jak niemowlę, bo noc w autobusie.... wiadomo! Padłam po 21.30 a wstałam o 7 ....powietrze!
Iwonko Belg. Ptaszki jeszcze będą
Maryniu dlatego tej wronie zrobiłam zdjęcie, bo zauważyłyśmy obrączką i pozwoliła podejść bardzo blisko
Martuniu dziękuję, ale jak wrócę toooo dopiero będę zasuwać

opiekuję się moimi roślinkami u siebie
Ewciu dziękuję
Asiu na razie jest bosko
Kasiu to ważne mimo tak krótkiego czasu żeby się zgrać jako tako to naprawdę się wypoczywa
Halinko jak na razie mam pozytywne wrażania z sanatoriów i dlatego składam wnioski i jeżdżę z chęcią

Ściskam
Grażynko zastanawiałyśmy się jakby to było chodzić boso brzegiem morza po piasku, ale nie zdecydowałyśmy się
Gosiu dziękuję
Natalko tak ją odebrałam i cyknęłam

morze będziecie mieć aż nadto
Ewciu to się bałam, że będę chrapać ale
kuzynka zapewnia, że nie jest tak źle

zabiegi mam świetnie bo borowina na kręgosłup lędźwiowy (leżenie z błocku) i też borowinowy zabieg na k.szyjny. Kąpiele i inhalacje (krtań), a dokładnie to dowiem się jak zacznę zabiegi. A śniło mi się bardzo dużo ale.......nie pamiętam
Martuś odpoczywam, jem, spaceruję oczywiście w słoneczku, ale Ty też masz słoneczko
Ewuniu ale jestem z Wami. Dziękuję, a Ty uściskaj swoją śliczną wnusię