Parę moich kaktusów - banditoo cz.3
- annaoj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 sie 2012, o 21:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Parę moich kaktusów - banditoo cz.3
Chociaż fanką gymnoli to ja nie jestem, to te mogłyby spokojnie u mnie zagościć! A astraki wiadomo - miodzio!
A ostatnią skrzyneczkę i resztę pochowanych koniecznie pokazuj - sztuka po sztuce.
Z wielka chęcią obejrzałabym jak to sobie w całości zorganizowałeś - to, że w skrzynkach to wiem, że poliwęglanem nakrywasz (chyba) też kojarzę.
Ale jak to w całości wygląda?
A ostatnią skrzyneczkę i resztę pochowanych koniecznie pokazuj - sztuka po sztuce.
Z wielka chęcią obejrzałabym jak to sobie w całości zorganizowałeś - to, że w skrzynkach to wiem, że poliwęglanem nakrywasz (chyba) też kojarzę.
- KwiAnna
- Od: 16 gru 2010, o 10:28
No no no, jest na czym oko zawiesić 
Takie cierniska robią wrażenie

Takie cierniska robią wrażenie

- nolina
- Od: 20 mar 2010, o 21:37
Taaak nareszcie Gymno zawitało ,super roślinki 

- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
Te astraki to dla mnie
Super! Poproszę zapakować wszystkie

Gymno ładne, ale można by je podpisać 
Szczególnie oprócz spegazzinii, bo są bardzo ciekawe

- banditoo
- Od: 23 lis 2008, o 01:33
Podobało się to dobrze, cieszę się że nie zabiliści mnie jeszcze za zbyt dużą ilość gymno ale cóż poradzić że biją całą reszte no może tylko astraki się bronią
, może trafisz w moją słabość 

A jeżeli chodzi o inspekty to wygladają jak inspekty, drewniane otwierane od góry przykryte poliwęglanem ot cała konstrukcja, najgorzej że się kończy powoli miejsce a właściwie to już się skończyło ale mogę jescze rozbudować o 4 skrzynki
cieżko byłoby mi się rozstać z tak piękną rosliną, ale słucham propozycjiGaga1960 pisze:Witaj![]()
Widzę u ciebie M. halbingeri...........nie chcesz zrobić machniom na coś innego.(np. jakieś gymno)

Ty to u siebie możesz takie oglądaćhonorka22 pisze:No Jacku, teraz to się postarałeś. Bardzo lubię tą Twoją monotematyczność
. Nawet bez kwiatów można zachwycać się bez końca.
tiaaa, dobrze że za marzenia nie karająpiasek pustyni pisze:Te astraki to dla mnie![]()
Przecież prawie wszystkie podpisane na prawie widocznych etykietkachD-avi-D pisze:Gymno ładne, ale można by je podpisać

no porobię fotki i innych zastanawiam się tylko co najpierw, czy może jakaś mieszankaannaoj pisze:Chociaż fanką gymnoli to ja nie jestem, to te mogłyby spokojnie u mnie zagościć! A astraki wiadomo - miodzio!
A jeżeli chodzi o inspekty to wygladają jak inspekty, drewniane otwierane od góry przykryte poliwęglanem ot cała konstrukcja, najgorzej że się kończy powoli miejsce a właściwie to już się skończyło ale mogę jescze rozbudować o 4 skrzynki
- DAK
- Od: 16 lip 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie mono-, a duo- tematyczność, a ja szczególnie za pierwszą część bardzo, ale to bardzo dziękuję
, bo naprawdę ładne okazy. Dopisuję się do prośby Davida, bo wprawdzie odpowiedziałeś mu, to jednak "prawie" robi zasadniczą różnicę. Moje spegazzinii są tycimi pypciami, to sobie choć oczy nacieszyłam widokiem u ciebie.
Jacku, gymnoli nigdy za wiele!!!

- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Noo, Panie, dałeś do pieca!
Rośliny super i do tego z tych się mi podobających... Brawo, więcej takich pokazów!

Rośliny super i do tego z tych się mi podobających... Brawo, więcej takich pokazów!

- banditoo
A które nie wiecie bo myślałem że wszystkie w miarę wiadomeDAK pisze:Nie mono-, a duo- tematyczność, a ja szczególnie za pierwszą część bardzo, ale to bardzo dziękuję, bo naprawdę ładne okazy. Dopisuję się do prośby Davida, bo wprawdzie odpowiedziałeś mu, to jednak "prawie" robi zasadniczą różnicę. Moje spegazzinii są tycimi pypciami, to sobie choć oczy nacieszyłam widokiem u ciebie.
Wszystkie prosze podpisać, pomijając spegazzinii 

-
- 100p
- Od: 23 lip 2014, o 23:20
- Kontakt:
Astraki fajne, jeszcze trochę i zrobi się u Ciebie żółto od kwiatów 
Moje ulubione to asterias i myriostigma i oczywiście wszelkie ich odmiany - bezcierniowe
A aktualnie poluję na takie z różowym lub czerwonym kwiatem.
A gymnole też fajne, szczególnie jeśli wybiera się różniące się od siebie cierniami i pokrojem gatunki ;-) bo o kwiatach oczywiście nie dyskutuję - zdarzają się naprawdę imponujące kolorystycznie
pozdrowienia,

Moje ulubione to asterias i myriostigma i oczywiście wszelkie ich odmiany - bezcierniowe

A aktualnie poluję na takie z różowym lub czerwonym kwiatem.
A gymnole też fajne, szczególnie jeśli wybiera się różniące się od siebie cierniami i pokrojem gatunki ;-) bo o kwiatach oczywiście nie dyskutuję - zdarzają się naprawdę imponujące kolorystycznie

pozdrowienia,
- DAK
Mnie chodziło szczególnie o ostatniego gymnola (tuż przed astrakami).
- banditoo
A to jest jakiś wynalzaek od licznerskich wiec nie sugerowałbym się tu nazwą.DAK pisze:Mnie chodziło szczególnie o ostatniego gymnola (tuż przed astrakami).
no ja tez mam takich jak na lekarstwo, przynajmniej te o których wiemTomekTe pisze:A aktualnie poluję na takie z różowym lub czerwonym kwiatem.
to jak obiecałem będzie bez gymnoli
cd. astro

telaki załapały się na fotke

i mammilarka

i steniaczki

i reszta tałatajstwa

to na razie na tyle , następnym razem moze coś z lobivek
- annaoj
- Od: 3 sie 2012, o 21:29
Aż brak słów- pieję z zachwytu!!!
- DAK
Wynalazek ciekawy. A bez gymnoli? - no, może być trochę astrochwastów, ale mam nadzieję, że gymnole będą potem miały sesję indywidualną.