Nasze marzenie cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nasze marzenie cz.3

Post »

Madziu nie jadłam zupki z pokrzywy i chyba nie mam na nią ochoty. Może wyglądać apetycznie ale ja dziękuję wolę zrobić gnaojówke dla roślinek a ja naspiję sie soczku z marchwi ;:108
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

hehe wygląda jak krem z brokuł który bardzo lubię ale mimo wszystko nie dam namówić się na wypróbowanie :D No ale fajnie z drugiej strony że dają takie przepisy. Bo wiesz..ludzie są w różnym stopniu nakręceni na to całe eko.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Teraz wszyscy są eko. Madziu wiesz jakby mi pewnie podali i nie powiedzieli co i ładnie by to wyglądało to pewnie bym spróbowała. A tak na samą myśl o zupie z pokrzywy to aż ciarek dostaję. Ble ...
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

A ja bym tam zupkę z pokrzywy zjadła :D Za to nigdy przenigdy nie wezmę do ust owoców morza. Trochę mi czasem głupio było w pracy, gdy znajomi z działu zamawiali sobie sushi czy jakiś dressing krewetkowy, a ja co najwyżej sushi, ale z pieczoną rybką :D Nie mogę się przemóc widząc krewetki czy ośmiorniczki na talerzu ;) A pokrzywa-pewnie smakuje jak jakaś rukola :D
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Madziu lamp ogrodowych jest szeroki wybór są stylowe , nowoczesne i wiele innych.stylowe to takie latarenki Jeżeli określiłabyś parametry to mogłabym pomóc lub coś wskazać. Altana cudna ładnie wyglądała by w otoczeniu lamp ogrodowych. ;:108 Zupka z pokrzyw ?Oj chyba nie moje smaki chociaż, ktoś by powiedział ,to jak szpinak czy szczaw ,ale jednak jak dla mnie mało przekonujące.
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

A ja jadłam zupę z pokrzyw - pyszna była. Tylko dowiedziałam się co jem, po fakcie - i dobrze, nieświadoma byłam pewnie bardziej obiektywna. I też nie cierpię owoców morza :) Już wolę te pokrzywy :)
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Tak już u Asi pisałam , że forum to skarbnica wiedzy i miejsce poznawania fajnych lubi ale też miejsce gdzie lista chciejstw wydłuża się nie ubłaganie ;:306
Zawsze łatwiej uzbierać na drobiazgi , a mój nowy narożnik to nigdy nie doczeka się realizacji ;:145
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwuś mam takie samo wrażenie- spróbowałabym gdybym nie wiedziała z czego to jest i co to jest.
Aniu mnie też obrzydzają owoce morza. Choć tyle w telewizji mówią o tych krewetkach że czasami mam wrażenie że może bym spróbowała. Choć po głębszych przemyśleniach myślę że nie. Rośnie mi wszystko w buzi już na samą myśl. Jakby mi ktoś przyłożył nóż do gardła to prędzej bym je spróbowała niż ośmiornice. BLEEE.
Joasiu nie mam jeszcze sprecyzowanych wymiarów. Myślę że jak przyjdzie już altanka to wtedy będę mogła sobie mniej więcej wyobrazić jaki lampion byłby idealny.
Atshe ojj mówisz że pyszna? Wierzę Ci na słowo, sprawdzać nie będę :lol:
Gosiu masz racje, łatwiej kupić drobiazgi. Ale te drobiazgi cieszą równie mocno co duże rzeczy :)
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Madzia, ja krewetek spróbowałam - nie... córka też nie, za to mąż się zajada, a Leon zjadł 10szt tygrysich gdy miał 1,5 roku i wołał o więcej :)
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie, czyli kwestia smaku. Lub jak w moim przypadku -psychicznego nastawienia :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Madziu wybacz ale nie dam rady nadrobić tyle stron zaległości.
Postaram się być na bieżąco.
;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś ;:168

Zaczynam myśleć o obsadzeniu altany. Nie chcę jej jakoś całej zawalić. Jak wiecie zakupiłam róże Chopin i Charming Piano. Docelowo miały być one gdzie indziej, ale pomyślałam że mogłabym posadzić wzdłuż boku z lewej z tyłu Chopin a z tyłu Charming Piano. Z prawej Artemis z tyłu a z przodu Charlotte. Co Wy na to? Zastanawiam się czy dodać coś przed róże. Czy zostawić po prostu same róże. Wstępnie myślałam nad posadzeniem pnących przy każdym słupku. Ale nie wiem czy z tymi różami co wymieniłam, nie byłoby lepiej?
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Zupy pokrzywowej jednak nie jadłam wieć nie wiem jak smakuje
Ja różne taka eko nie jestem żeby jeść zupkę pokrzywową :roll:
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Pomysł z różami fajny.Można dosadzić jeszcze byliny lub róże miniaturowe.
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27

Post »

Witaj Madziu,nie jestem ekspertem w sprawie róż,ale w wielu ogrodach widziałam róże w towarzystwie; szałwi,gipsówki(łyszczec) i lawendy.Musisz jeszcze pomyśleć o tym.
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”