HALINKO widać jak zmienia się jej kolor kwiatów .Jesienne wyglądały zabójczo pięknie

aż nie dowierzałam ,ze to ona
JADZIU Gloria ma niesamowite kolory od bieli po wszystkie odcienie żółci i lila a do tego jest wytrzymała .To jedna z najstarszych moich róż kupowana w markecie .Jest u mnie juz od 2005 roku jak długo mam ogródek
EWCIU po tej stronie siarki rosną same w takim właśnie kolorku także niedaleko rośnie właśnie Lavender w razem z nią Outta .Wierz mi ,że ślicznie wyglądała jako pienna obsypana kwiatami .Wiosna znów przytnę krótko jej koronę mam tylko nadzieję ,ze zimy nie będzie srogiej i pieniek mi nie zmarznie tak jak kiedyś zdarzyło sie to Chopinowi w 2011 roku Będzie musiała dostać więcej jedzonka .Mam nadzieję ,ze w przyszłym roku moje róże i inne kwiaty zatrzymają dla siebie więcej pokarmu i mikroelementów. Powoli się dokształcam Rosahumus też zagościł w ogrodzie
TOSIA dla Ciebie wszystko ,ale na takie kwitnienie będziesz musiała trochę poczekać ,bo wiesz ,ze moja to staruszka
MAJKA powoli zaczynam i mam na to dosyć dużo czasu .
ANDRZEJU gdyby u mnie tak waliło też bym się obudziła ,więc raczej burza u nas nie zagościła
HELU masz racje ,że róże są ozdobą mojego ogrodu ,a także lilie i inne kwiaty ,których nie brakuje