Nie miałaś słoneczka dzisiaj?

. Robota w domu to nie zajęcie zadawalające mnie bardzo uspokaja szydełkowanie i muzyka jednocześnie, lub "pędzlowanie" ale to zajmuje za dużą część komórek w mózgu
 . Robota w domu to nie zajęcie zadawalające mnie bardzo uspokaja szydełkowanie i muzyka jednocześnie, lub "pędzlowanie" ale to zajmuje za dużą część komórek w mózgu  . Natomiast coraz krótsze dni też mi nie pasują, gdy jest szaro to patrzę w kierunku łóżkowic
 . Natomiast coraz krótsze dni też mi nie pasują, gdy jest szaro to patrzę w kierunku łóżkowic  

Heleno ulubiony kwiat tylko może poprawić humor...
 Heleno ulubiony kwiat tylko może poprawić humor... i czekam dalej
 i czekam dalej  

No i brzydka zazdrość mnie zżera....
 No i brzydka zazdrość mnie zżera.... 

Z niewiadomych przyczyn dorobiłam się ropnia. Leczenie paskudne, bo z uwagi na zdrowe korony zębów, robią to jakoś od środka. Cały proces jest bardzo długi, a ja za każdym razem umieram ze strachu.
 Z niewiadomych przyczyn dorobiłam się ropnia. Leczenie paskudne, bo z uwagi na zdrowe korony zębów, robią to jakoś od środka. Cały proces jest bardzo długi, a ja za każdym razem umieram ze strachu.  

. W końcu mamy 2013
 . W końcu mamy 2013   . Długa, ciepła jesień, śnieg, dokarmianie ptaszków, wczesna wiosna i dłuuuuuugie, słoneczne lato 2014
 . Długa, ciepła jesień, śnieg, dokarmianie ptaszków, wczesna wiosna i dłuuuuuugie, słoneczne lato 2014   ........... łoj
  ........... łoj  ). Podziwiam Cię
  ). Podziwiam Cię  

Nie podobają mi się takie żarty.
  Nie podobają mi się takie żarty.  

.
. Jagoda
 Jagoda

Chyba zaraz zmałpuję, bo mam do przesadzenia jedną Limelight. Dzięki!
 Chyba zaraz zmałpuję, bo mam do przesadzenia jedną Limelight. Dzięki! 

Trochę więc drgnęły prace w ogrodzie.
 Trochę więc drgnęły prace w ogrodzie.