Tak, ona jest w tej chwili kwitnąca i najlepiej późnym latem, albo jesienią wykop i podziel na mniejsze części - ona bardzo ładnie przyrasta, więc będziesz miała więcej kępek w następnym sezonie.
I zarezerwuj dla niej trochę miejsca, bo jak kwitnie to jest taka kompaktowa, ale potem ma spore liście i wygląda jak... hosta
Witam w słoneczną sobotę Zaczyna się dla ogrodników gorący czas ,ciężka praca i wielkie zadowolenie Ja też się wybieram w piątek na działeczkę ale to tylko taka wycieczka i coś niecoś do zrobienia ,wszystko zostawiamy jak pojedziemy na majowy weekend Już nie możemy się doczekać a jak zaświeci słonko i jest ciepło to jest jedno pragnienie .............żeby już tam być
Eluniu bardzo mnie cieszą takie dobre wiadomości ,teraz będzie już tylko lepiej Będę ciąć moją anabelkę i ukorzeniać patyczki tak jak mówisz Nie zamierzasz założyć swojego wątku
Ewuniu żeby się tylko przyjęła ,dzięki za info.
Misiu to są łany mojej koleżanki Ja nie preferuję takich wczesnych .......nie ma kto podziwiać
Helenko może Ci skubnąć troszkę
Pięknie pachnący
Witaj Maju Miło cię widzieć Dzisiaj byliśmy na spotkaniu działkowym u Olka ......dostałam dużo bylinek od gospodarza Oczywiście chociaż trochę chłodno było bardzo miło i sympatycznie
Dobrze że można było sobie rączki ogrzać
Kiełbaska i kaszaneczka z grilla smakowała wyśmienicie
Romciu wszystko co dobre się kończy, jestem już w domu i próbuję nadrobić zaległości, ale jest tego tyle że trudno podołać.
Spotkanie miłe, a łupy wspaniałe Zostawiam serdeczności
Dziękuję Romciu, cebulice będę podziwiała u Ciebie. Mam zakaz tworzenia nowych rabat, bo z istniejącymi nie wyrabiam. Może jednak ten mój M ma rację, że mnie stopuje?
Dziewczyny moje kochane od dwóch dni nie mogłam się dostać na forum I tylko naszej
Krysi -Karo jestem z Wami dzisiaj
Elunia część roślinek zapisałam ale kilka jest bez nazwy Olek na pewno przyjedzie do mnie na działkę to resztę uzupełnimy
Marysiu pomalutku .......zdążysz
Basiu jeszcze dużo zostało na następny raz Bardzo nam Ciebie brakuje
Helenko na pewno ..........Mąż ma zawsze rację
Tak sezon na działce Olka otworzyliśmy Ewa łupy niezłe i musieliśmy się dobrze zorganizować żeby zdążyć posadzić ............a tak to wyglądało po wypakowaniu z samochodu Z Twojej donicy zrobiłam sześć szt.
Kret rozrabia niesamowicie ale pierwsze wiosenne też już widoczne
Pogoda deszczowa ,dobra dla roślinek.......... moje sadzonki pięknie się przyjmują w nowym miejscu Dzisiaj dalszy ciąg fotek z ostatniego wyjazdu .............
Tak wygląda wiosna u mnie na działce ..........wszystkie roślinki budzą się do życia
Ewa wszystko posadzone i teraz się podlewa