Jadziu, czy Ty mówisz o tej w wielkiej donicy, bo nie kumam, czy o tej??? Ta, co mi ją wstawiłaś, to biało-różowa, a przecież ta w donicy, to czerwień z odcieniem różu!!!!
Eluśka, jak dobrze, że się odezwałaś. Przyjdę do Twojej zegrodki
Tosiu nazwane czy nie i tak ładne ja już chyba przestanę nazywać róże bo co nazwę jakoś to mówią że to nie ta
a niech będą jakie chcą .Ale u Ciebie jest co oglądać busz piękny i kolorowy zadbany na dodatek
widać że to Twoja miłość ten ogród
TOSIA wiem ,że nie posiadasz sie z zachwytu na siatkarzami i wszystkim sie to udziela .Nawet ja sie dzisiaj im przyglądałam ,bo miałam wyłączonego kompa z powodu burzy .Chyba złamało mi mojego pięknego modrzewia
Tosiu pospacerowałam sobie przed snem po Twoim ogrodzie.... Magiczne miejsce Ja u Kapiasa bywam, ostatnio w maju.... dni otwarte. A w Pisarzowicach byłaś... też cudownie... ogrody kwitnąch azali i rododendrodów Zazdroszczę pozytywnie buszu, u mnie jeszcze długo długo... czekać będzie trzeba na busz... ale tego co był.... NIGDY WIĘCEJ Będę zaglądać
Mam nadzieje że nareszcie się wybiore do Chorzowa.Stale mam coś do wykonania i to jeszcze na termin a słabości dają o sobie znać.Oródek też nie tak wyplewiony jak bym chciała. Trzymam kciuki za siatkarzy.