Aneczko już w tym roku koniec kwiatowych zakupów....wiele już w ogródku się nie zmieści, ale na pewno w przyszłym roku coś tam wskoczy
Teresko chryzantemkami wciąż się zachwycam.....ciągle wyglądam na taras i się cieszę.....dziś zapowiadają przymrozek , więc okryłam je na noc agrowłókniną....mam nadzieję, ze przynajmniej trochę będą mnie cieszyły.....
Grażynko dopiero teraz udało mi się wrzucić fotki do kompa i już pokazuję
Ryszardzie jestem pewna, że będziesz bardzo zadowolony z tawuły.....to piękny krzew, jutro postaram się cyknąć fotkę, dosłownie płonie....uwielbiam go i wiosną i jesienią
Jałowce to też naprawdę piękne maluszki.....ten ich srebrzysto-niebieski kolor jest super
Roślinki możesz spokojnie jeszcze sadzić, nic im nie będzie
Moja tawuła ma od przedpołudnia słońce, wydaje mi się, że ona na słońcu ładniej się przebarwia....
Tajeczko dziękuję
Ja również bardzo bym chciała, żeby chryzantemki przezimowały....są naprawdę wspaniałe, a ja na ich punkcie mam ,,kręćka,, bardzo mi zależy, żeby na przyszły sezon mieć ich więcej w ogrodzie

Tych chyba nie będę wysadzała do ogrodu...spróbuję je przechować w piwnicy i dopiero wiosną do ziemi.....oby przechowały sie