Przepiękna różowa róża w parze z błękitnym powojnikiem. Czyżby to była Pirouette?
Takie zestawienia to miód na moje serce...
Powiedz mi jeszcze, jaką masz trawę w donicy na poprzednich stronach. Jak ją zimujesz?
RENIU- do zobaczenia
DANUSIU- to jest róża szczepiona pienna nie była oznakowana i nie wiem jak się nazywa
JACEK- same pochwały zbieram od ciebie dziękuje
BASIU- to miałabyć róża różowa azakwitła taka pomaranczowa w paski muszę ją dac do identyfikacji.
WANDZIU -dziękuję za wizytę miło było cię poznac na zjeździe. Ta róża to tak jak poznałaś Pirauette.
Trawkę rosła w ziemi nie było problemu z zimowaniem zmuszona byłam ją wykopac bo tam gdzie rosła to cały czas mi kret ryje i ciągle była podkopana bałam się że mi uschnie i dałam ją do donicy a na zimę znowu ją dam do gruntu nazywa się carex flagellifera "Coca- cola. wys ok 45cm.
Super Ci się te rojniki na pniaku rozrosły. O różach nic nie piszę, bo brak słów. Rojnikowe pomysły będę podglądać. Jeden już trochę zmałpowałam. Mogłam ?
Halinko napisze tyle......uwielbiam Cię i wszystko w tym temacie musimy się jeszcze koniecznie spotkać....wpadnij do rybnika na wspólny spacerek z Ewcia i mną