Majka 411- róże 2011
Re: Majka 411- róże 2011
ja tu grzecznie czekam na kolejne zdjęcia 

- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Heniu dziękuję, o kurcze czy ja sie nauczyłam robic fotkiRzeczywiście Maju, róże piękne, ujęcia fotograficzne super a żadnych oznak chorób nie widać.

Już nadrabiam, no to teraz zdjecia z 14 sierpnia.ja tu grzecznie czekam na kolejne zdjęcia
Candlelight

Concerto 94

Rokoko

Pirouette

Piano - ten słaby krzaczek. Ale kolorek prawie, mi wyszedł.

Piano - drugi mocny krzak. Nie wszystkie kwiaty mi się udało objąć na tym zdjeciu.

Apricola

Golden Celebration

Geisha

Pamiętacie Agnes Schiliger , ona bardzo dużo miała kwiatów, ale się pochorowała i sciełam. Ten ukrył sie, to i jest.

Ogólnie na rabatce

Gloria Dei

To na tyle z tego wekeendu. Jak widzicie te kwiaty są ciagle mokre. Ach dosyć tego deszczu, a kisz.

Witaj Maju.Piękne portrety róż i nawet zmoczone deszczem wyglądają ponętnie..Uwielbiam Pirouette i nie mogę się doczekać powtorki kwitnienia ,na szczęście pąki już widać.Tym czasem popasę oczy u Ciebie.Rabatki wyglądaja tak jak powinny -w pełni lata- czyli kwieciście,pięknie. 

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majeczko
przepiękne portrety róż
e urzekła Rokoko

"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat

Zapraszam

- majka411
Witam, witam i dziękuje za odwiedziny.
An-ka, Aniu
tak Pirouette to fantastyczna róża. Moja przekwitnie, to ja będę pasła oczki na Twojej rabatce
Podobno ma być w drugiej połowie sierpnia słonko, to mam nadzieję, że różyczki i inne kwiatuszki jeszcze nas dopieszczą
Majeczko Rokoko mnie też kiedyś urzekła. Pan Chodun ściagał mi ją, bo tak chciałam mieć. W naszych warunkach nie osiąga swoich możliwości, podobnie jak Polka. Ale te nieliczne kwiaty są piekne.

An-ka, Aniu

Podobno ma być w drugiej połowie sierpnia słonko, to mam nadzieję, że różyczki i inne kwiatuszki jeszcze nas dopieszczą

Majeczko Rokoko mnie też kiedyś urzekła. Pan Chodun ściagał mi ją, bo tak chciałam mieć. W naszych warunkach nie osiąga swoich możliwości, podobnie jak Polka. Ale te nieliczne kwiaty są piekne.

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Maju cudowne róże...uwiodła mnie Pirouette,Pastella u Ciebie bardzo bogata w kwiaty,moja słabo rośnie,chyba czeka ją przeprowadzka.
Concerto ma śliczne kwiaty,lubię napakowane płatkami kwiaty
Concerto ma śliczne kwiaty,lubię napakowane płatkami kwiaty

- majka411
Annes, witaj, znowu skaczemy jak koniki polne
Pastella z trzech tylko jedna słabiutka. Coś mi mówi, ze trzeba kupować z odpowiedniego źródła.
Pirouette i Concerto - kupuj bo na prawdę warto.

Pirouette i Concerto - kupuj bo na prawdę warto.

Majeczko, kolejne cudowne zdjęcia wstawiłaś... a ja wstawiłam do kajetu Concerto i Pirouette 
dzwoniłam właśnie do R. - oferta jest cały czas w przygotowaniu... dopiero okolo 25-28 dopiero będą gotowi
cennik będą rozsyłać mailem do osób, które o niego pytały... wysyłka róż począwszy od końcówki września.

dzwoniłam właśnie do R. - oferta jest cały czas w przygotowaniu... dopiero okolo 25-28 dopiero będą gotowi

cennik będą rozsyłać mailem do osób, które o niego pytały... wysyłka róż począwszy od końcówki września.
- majka411
Aga, dziękuję za informacje o R. Będziesz zadowolona z obydwu różyczek 

- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Golden Celebration piękna u Ciebie. Moja jeszcze młodziutka i nie ma takiego wyglądu.
Bradzo zaciekawiła mnie róża Agnes Schiliger -piękny kolor i kształt kwiatu.
Bradzo zaciekawiła mnie róża Agnes Schiliger -piękny kolor i kształt kwiatu.
Pozdrawiam Ida
- majka411
Witaj Lemeczko, a ja byłam właśnie u Ciebie i poogladałam co tam się dzieje.
Do angielek musisz mieć dystans. Moja ma juz trzeci sezon. Ciągle ją pokazuję, bo w ten sposób mówię ona naprawdę za niedługo będzie ładna.
Co do Agness Sz. jak pisałam mam ją pierwszy sezon. Ona bardzo mi sie podoba. Rosły przy niej dwie różyczki z OBI one pierwsze się pochorowały i zaraziły Agness. Długo trzyma kwiaty. Dużo ma tych kwiatów. Jest bardzo wigorna.
Myślę, że cały swój urok pokarze dopiero jak mi odrośnie to co ściełam. Możesz ją kupić w Rosen-Direct.

Do angielek musisz mieć dystans. Moja ma juz trzeci sezon. Ciągle ją pokazuję, bo w ten sposób mówię ona naprawdę za niedługo będzie ładna.
Co do Agness Sz. jak pisałam mam ją pierwszy sezon. Ona bardzo mi sie podoba. Rosły przy niej dwie różyczki z OBI one pierwsze się pochorowały i zaraziły Agness. Długo trzyma kwiaty. Dużo ma tych kwiatów. Jest bardzo wigorna.
Myślę, że cały swój urok pokarze dopiero jak mi odrośnie to co ściełam. Możesz ją kupić w Rosen-Direct.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Majka Agness przepiękna ,mimo ,że wstydliwie spogląda zza listka...
Concerto ,Pirouette ...i inne różyce kwitną Ci pięknie i mimo deszczu wyglądają bardzo zdrowo ...

Concerto ,Pirouette ...i inne różyce kwitną Ci pięknie i mimo deszczu wyglądają bardzo zdrowo ...

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- majka411
Nelu,
Agness jest piekną różą, załatwiłam ją tymi z OBI. Zbyt późno wykopałam te chore i to mi sie rozlazło po niektótych rózach.
Concerto ,Pirouette to zdrowe i wigorne różyczki. Jestem z nich b. zadowolona. Każdemu z całego serca polecam. O takie róże chodzi w naszych ogrodach.
Trochę je pryskałam, ale i tak deszcz zmył tą chemię.
Nelu pokazuje te co kwitną, a te co sciełam do zera nie mam co pokazywać. Np. Rosenfee - nic , nul. i t d.
Słonka latem życzę.

Concerto ,Pirouette to zdrowe i wigorne różyczki. Jestem z nich b. zadowolona. Każdemu z całego serca polecam. O takie róże chodzi w naszych ogrodach.

Trochę je pryskałam, ale i tak deszcz zmył tą chemię.
Nelu pokazuje te co kwitną, a te co sciełam do zera nie mam co pokazywać. Np. Rosenfee - nic , nul. i t d.
Słonka latem życzę.

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pastella śliczna jest Majeczko-mimo, że wolę bardziej psrokate. Napisałam już gdzieś, że w tym roku pas na roślinki, ale chyba jeszcze skuszę się na Quin of Sweeden-szalenie mi się podoba. Nie jest grymaśna?
- majka411
Witaj Magda, Queen of Swedeen - to angielka, Jest piekna , ale na to trzeba trochę poczekać.
Musi się dobrze zadomowić. Moja ma trzeci sezon i tak naprawdę w tym sezonie zaczeła pokazaywać na co ją stać.
Może nie kaprysi, ale w tak trudne lato trzeba stosowac profilaktykę. Lubi słonko. To samo dotyczy Twojej Charlotte.
Zobaczysz jaka to będzie piękna róża.
Ponieważ Q of S rośnie prosto w górę ładnie wygląda jak posadzisz dwa krzaki razem. Da to lepszy efekt.
Musi się dobrze zadomowić. Moja ma trzeci sezon i tak naprawdę w tym sezonie zaczeła pokazaywać na co ją stać.
Może nie kaprysi, ale w tak trudne lato trzeba stosowac profilaktykę. Lubi słonko. To samo dotyczy Twojej Charlotte.
Zobaczysz jaka to będzie piękna róża.
Ponieważ Q of S rośnie prosto w górę ładnie wygląda jak posadzisz dwa krzaki razem. Da to lepszy efekt.