Ogród Dorbie
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Dorbie
Takie zdjęcia są bardzo budujące. Ostatnio specjalnie oglądam stare zdjęcia, żeby sobie nastrój poprawić, jak mi się wydaje, że nic nie rośnie 

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna jesień u ciebie.
Przeorganizowana rabata zapowiada się fajnie.
Zdjęcia 'sprzed' i 'teraz'-bardzo budujące. Dzisiaj własnie odkryłam kilka z początków ogrodowych sprzed 5 lat. Niesamowite zmiany.
pozdrawiam
Zdjęcia 'sprzed' i 'teraz'-bardzo budujące. Dzisiaj własnie odkryłam kilka z początków ogrodowych sprzed 5 lat. Niesamowite zmiany.
pozdrawiam

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

To pokaż, bo widzę że nie masz w watkuklarysa pisze:Piękna jesień u ciebie.
pozdrawiam
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko,
piękne te zdjęcia jesienne.
Jak wspaniale, że masz jeszcze tak dużo wolnej przestrzeni za płotem. Mnie tego bardzo brakuje.

Jak wspaniale, że masz jeszcze tak dużo wolnej przestrzeni za płotem. Mnie tego bardzo brakuje.

To fakt, tez by mi brakowało, chociaz dobrze miec intymnosc i azyl, a u mnie non stop ktos chodzi i komentujeIgnis05 pisze:Dorotko,piękne te zdjęcia jesienne.
![]()
Jak wspaniale, że masz jeszcze tak dużo wolnej przestrzeni za płotem. Mnie tego bardzo brakuje.![]()
- Sure
Dorotko, te ujęcia naprawdę śliczne. Teraz widać pięknie skomponowane kolory, a krajobraz w tle dodaje dodatkowo uroku. Możesz podać nazwy tech pięknie przebarwionych na czerwono roślin (od maty wiklinowej zaczynając, czyli to, co jest na drugim)?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
od lewej kawałeczek klonu palmowego Atropurpureum, nastepnie z przodu jest krzewuszka BristolRuby a za nią tawuła Macrophyllica, następnie są berberysy no name a te małe to berberysy Atropurpurea nana, ostatni z berebrysów w ciągu to Atropurpurea, a pierwszy od lewej przy tych malutkich jest zielony. Żółta jest pęcherznica Dart's Gold, obok niej brzoza czerwonolistna - ma jeszcze kilka listków, po prawej w głębi pęcherznica Diabolo
- Sure
Aka, o jak ja Cię dawno nie widziałam! A do swojego wątku czasem zaglądasz?
Dorotko, dzięki za spis roślin!
Dorotko, dzięki za spis roślin!

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Agatko czasu brak...nawet nie mam chwili napisać co się aktualnie dzieje...bojelę nad tym okropnie....
Pozdrawiam cieplutko. Arleta (Aka)
Miejsko-wiejski ogród Aki
Miejsko-wiejski ogród Aki
Dzięki Kochanaarmabapa pisze:bajkowo u Ciebie Dorotko

Jeszcze masz sporo kolorów w ogrodzie, mimo że mamy już niebawem połowę listopada.
Ogródek - widzę - wysprzątany, do zimy przygotowany 

I dziś przyszły kapturki na wrażliwe roslinki:-)
Dzis rano bylo -2,5 mrozu i oszronione wszystko
Dzis rano bylo -2,5 mrozu i oszronione wszystko