TOSIU jutro pójdę zajrzeć ale chyba jeszcze śniegu jest dość duzo . Wczoraj wpadłam na chwilkę ,ale nie mialam aparatu . Twoje różyce już wypuszczają listki
OLU też tak mówię niech się zwie jak chce ,ale mnie się podoba i będzie rosnąć jak rosła tylko muszę otoczyć ją specjalną troską . Teraz już wiem Myslę ,że szklarenka jej nie potrzebna
BASIU hiacyntów u mnie dostatek . One się fajnie rozmnażają ,ale nie wiem jak te nwości czy one też takie plenne jak te stare
PAWLE u mnie na ogródku misz-masz czyli musi być kolorowo

Hiacynty rosną między różami ,tulipanami, gdzie tylko jest miejsce. Potem zakrywają je płożaki
KRYSIU gdzie tam moim hiacyntom do Twojej pięknej hiacyntowej łaczki u mnie to tylk namiastka
ANIU DS na wszystko przyjdzie czas a czym póżniej wyjdzie tym lepiej . Niewiadomo jaka jeszcze będzie pogoda . Trochę się boję ,że ten snieg za szybko się topi a jak póżniej przyjdą mrozy co odpukać wolę nie myśleć
GRAZYNKO lejesz miód na moje serce ,ale czy to będzie to- tego nie wiem zawsze mogę przerobić
EWUNIU może wiosennie ,ale ubieglorocznie . Chcialabym już to widzieć

,ale na to jeszcze za wcześnie
GOSIA sama jestem ciekawa choć duzo się nie zmieniło . Część nasadzeń taka sama tylko doszły róże i lilie no i trochę skalniakowych roślinek mam zamówionych . Już chciałabym ten skalniak przerobić ,ale jak dalej będzie taka ciepła pogoda to chyba sie skuszę na przeróbkę