Zaraziłeś mnie brązowymi doniczkami. Niezależnie od kaktusa, super wygląda w takiej terakotowej.

Aaa te donice nie tylko, że są ładne to i praktyczne - łatwo można je chwycićDelete pisze:Ładnie się rozrosło. Ja czekam, aż moje się ukorzeni. Cierpliwość popłaca.![]()
Zaraziłeś mnie brązowymi doniczkami. Niezależnie od kaktusa, super wygląda w takiej terakotowej.
A żebyś wiedział, że zrobie (raczej spróbuje zrobić)Delete pisze:Jak zrobisz z Grubosza Fukinagashi to zostaniesz mistrzem.A tak na serio to może udałoby się jakby się przechylał w stronę słońca. Ja swojego formuję na coś w stylu Moyogi. Okaże się w praniu co wyjdzie.
Nie dam jej rosnąć prostoDelete pisze:A to już są konkrety, ale gałąź i tak prosto będzie rosła. Chociaż próbować można.
Mam fajną książkę w .pdf, a w niej różne style pokazane. Jak chcesz to podaj meila i ci wyślę.
Proponuje się jak najszybciej wybrać bo teraz mają świeży wysyp kaktusów/sukulentów. Osobiście pierwszy raz widzę taki bum w LM. Chamaecereus był po 7.04zł w glinianej donicy i 7.49zł bez donicykatrina26 pisze:Arturze, jestem zachwycona chmaecereusem. To już chyba Twój drugi? w innym kolorze tym razem. Możesz zdradzić ile za taką roślinkę trzeba zapłacić? Wybieram się w lipcu do LM ;)