Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ida, nie na widzę upałów ,a deszcz i tak ma padać co dzień to podwójna udręka .
Nawet nie wiem czy opłaci się wzruszać ziemie na rabatach bo i tak zapowiadają deszcze co dzień no właśnie co chwilkę przychodzi chmura i popada za chwilę słońce i tak w kółko .
A nalewkę zrobił mąż na razie z wiśni no i wczoraj baniak wina .
Genia
Nawet nie wiem czy opłaci się wzruszać ziemie na rabatach bo i tak zapowiadają deszcze co dzień no właśnie co chwilkę przychodzi chmura i popada za chwilę słońce i tak w kółko .
A nalewkę zrobił mąż na razie z wiśni no i wczoraj baniak wina .
Genia
Geniu, u mnie też pogoda w kratkę - na zmianę słońce i deszcz.
Na szczęście jest ciepło i wilgotno, nie ma dużego wiatru, więc roślinki rosną jak w tropikach i w ogrodzie robi się coraz większy busz.
Najbardziej niezadowolone są róże - one nie lubią takiej wilgoci.
Życzę Ci miłego dnia, Geniu i pięknej pogody
Na szczęście jest ciepło i wilgotno, nie ma dużego wiatru, więc roślinki rosną jak w tropikach i w ogrodzie robi się coraz większy busz.
Najbardziej niezadowolone są róże - one nie lubią takiej wilgoci.
Życzę Ci miłego dnia, Geniu i pięknej pogody

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Mariolu tak ,miała być śnieżno biała Miss Lucy,jak już pisałam zamówiłam 3 cebule 2 różowe pełne i i te żółte ze środkiem czerwonym .
Biała jest jedna i różowe 2 i ta żółta z czerwonym środkiem jedna i jeszcze 2 takie jakich nie zamawiałam też żółte z czerwonym środkiem ale już nie takie ładne .
Genia
Biała jest jedna i różowe 2 i ta żółta z czerwonym środkiem jedna i jeszcze 2 takie jakich nie zamawiałam też żółte z czerwonym środkiem ale już nie takie ładne .
Genia
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! Bardzo podoba mi sie kolekcja floksów, jakie pokazałaś. Dla mnie to sprawa przyszłości. Muszę w starym ogrodzie pozaznaczać, które przewieźć.
Goryczki próbowałem już kilka razy. Chińska padła w zimie, żółta i bezłodygowa powolutku się rozrastają w starym ogrodzie ale dzielić się nie da więc poczekam. Niektóre rośliny są kapryśne tak jak pogoda w tym roku. Naradka też dopiero za trzecim razem się przyjęła
Goryczki próbowałem już kilka razy. Chińska padła w zimie, żółta i bezłodygowa powolutku się rozrastają w starym ogrodzie ale dzielić się nie da więc poczekam. Niektóre rośliny są kapryśne tak jak pogoda w tym roku. Naradka też dopiero za trzecim razem się przyjęła