Ogród Gośki
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Gosia, byłam w Gogolowie ubiegłej zimy. Świetny stok do nauki dla dzieci
No tam, to chłopaki mają rzut beretem.
He, a nam jeszcze kostki brakuje...a jak już odłożymy, to sobie od Ciebie zmałpuję kolory, bo żółty z szarym bardzo mi sie podobają

He, a nam jeszcze kostki brakuje...a jak już odłożymy, to sobie od Ciebie zmałpuję kolory, bo żółty z szarym bardzo mi sie podobają

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Małpuj ile wlezie!!! :P
Mój M nie był zadowolony właśnie ze stoku dla dzieci, bo ponoć urywa się niespodziewanie a dalej jest już tylko parking... Nie wiem czy to prawda - nie byłam, nie widziałam
Możliwe, że tak mi tłumaczył by wyłgać się dlaczego Dawid szusuje na dłuższym
Mój M nie był zadowolony właśnie ze stoku dla dzieci, bo ponoć urywa się niespodziewanie a dalej jest już tylko parking... Nie wiem czy to prawda - nie byłam, nie widziałam

Możliwe, że tak mi tłumaczył by wyłgać się dlaczego Dawid szusuje na dłuższym

Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Trochę wczorajszych widoczków...

A co mi tam! 8) Przemycę tutaj moje najcenniejsze kwiatuszki :P W środku pomiędzy mężczyznami, ulokowała się Daria :P
Jest jeszcze jeden, ale w takiej pozycji nogi mu zwisają z łóżka

A co mi tam! 8) Przemycę tutaj moje najcenniejsze kwiatuszki :P W środku pomiędzy mężczyznami, ulokowała się Daria :P
Jest jeszcze jeden, ale w takiej pozycji nogi mu zwisają z łóżka

Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Ale piękności, Gosia! No nie wiem, czy najpierw opiewać ten łuk i ten subtelny cień, czy te stworzonka na ostatnim zdjęciu! Cudne są, wszystkie trzy oczywiście - te dwa mniejsze możnaby schrupać, ze starszym bym tego nie próbowała
Po Darii widać od razu, że to dziewczynka.
Gogołów to dla starego szusera nuuuda, panie ;-) Wcale się Twojemu synkowi nie dziwię, że szuka mocniejszych wrażeń

Gogołów to dla starego szusera nuuuda, panie ;-) Wcale się Twojemu synkowi nie dziwię, że szuka mocniejszych wrażeń

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa w imieniu moich pociech :P
Zwykle nie są tak poważne, wręcz odwrotnie!
Karol jednakże, ma olbrzymie parcie na szkło!!! Gdy tylko pojawia się aparat - zamiera i udaje grzeczne dziecko
A oto ostatnie osiągnięcia moich dzieci:
- plucie (świetna zabawa zwłaszcza jak buzie są pełne papki marchewkowej
)
- charkanie jak niedźwiedź, nie stopują nawet wtedy gdy już mają chrypkę
- i hit!!! Wystawianie jęzorka - jest oznaką pełnego zadowolenia :P Przoduje w tym Karol - ma język długi, niecętkowany ale kręty (na końcu...)
- pierwsza piątka w szkole za wypracowanie nt wakacji. Autor: Dawid :P
Zwykle nie są tak poważne, wręcz odwrotnie!

Karol jednakże, ma olbrzymie parcie na szkło!!! Gdy tylko pojawia się aparat - zamiera i udaje grzeczne dziecko

A oto ostatnie osiągnięcia moich dzieci:
- plucie (świetna zabawa zwłaszcza jak buzie są pełne papki marchewkowej

- charkanie jak niedźwiedź, nie stopują nawet wtedy gdy już mają chrypkę
- i hit!!! Wystawianie jęzorka - jest oznaką pełnego zadowolenia :P Przoduje w tym Karol - ma język długi, niecętkowany ale kręty (na końcu...)

- pierwsza piątka w szkole za wypracowanie nt wakacji. Autor: Dawid :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
ale masz zdolne te dzieci
, plucie, charkanie, wystawianie języka i jeszcze piątki dostają w szkole
- widać od małego inteligentne
- pogratuluj Dawidowi piątki, a co , niech wie chłopak, że jesteś z niego dumna
A Daria i Karol mają buziaczki do wycałowania wprost. Więc je wycałuj ode mnie
a rachunki są wyzerowane, ja powielam Twoje funkie pod drzewkiem

zasypuj ile wlezieg.kiecko pisze:Pamiętasz, że zastrzegłam sobie powielenie Twojego Jing-Jang? Zanim go zrobię i się nim pochwalę, zasypię Cię zdjęciami kamyczkowych rabatek, byś nie żądała odszkodowania za kradzież pomysłów![]()

a rachunki są wyzerowane, ja powielam Twoje funkie pod drzewkiem

- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Ale masz fajne dzieciaki, Gosiu!
Super, że macie trójkę dzieci, to już rzadkość w dzisiejszych czasach
A jak patrzę na znajomych pochodzących z wielodzietnych rodzin, to trochę zazdroszczę (ja mma tylko brata - bliźniaka zresztą
).
A jak tam wybory winoroślowe? Coś wykombinowałaś z tymi odległościami?

A jak tam wybory winoroślowe? Coś wykombinowałaś z tymi odległościami?
W mojej rodzinie posiadanie trójki potomstwa to już chyba tradycja :P
Jeszcze nie tak dawno wyglądało, że my się z niej wyłamiemy
Bycie w ciąży w moim wieku to już praktycznie "ostatni dzwonek"
Dopiero w 13 tygodniu ciąży wyszło na jaw, że to bliźniaki!!!
I tym samym zapoczątkowaliśmy nową tradycję. Nigdy wcześniej, ani w mojej ani w rodzinie męża - bliźniaków nie zarejestrowano :P :P :P
Jeśli chodzi o winogrona to wybraliśmy Arkadię, Frumoasę Albae i Kodriankę. M miał przyjemność ostatnio rozmawiać z panem M., ten pochwalił wybór i odradził stanowczo dobór jeszcze jednej winorośli z uwagi na ograniczoną ilość nasłonecznionych miejsc :P
Na krzewy będę musiała poczekać do października. To się nawet dobrze składa, bo w miejscu gdzie planuję posadzić dwie sztuki na razie jest składowisko drewna :P
Jeszcze nie tak dawno wyglądało, że my się z niej wyłamiemy

Dopiero w 13 tygodniu ciąży wyszło na jaw, że to bliźniaki!!!

Jeśli chodzi o winogrona to wybraliśmy Arkadię, Frumoasę Albae i Kodriankę. M miał przyjemność ostatnio rozmawiać z panem M., ten pochwalił wybór i odradził stanowczo dobór jeszcze jednej winorośli z uwagi na ograniczoną ilość nasłonecznionych miejsc :P
Na krzewy będę musiała poczekać do października. To się nawet dobrze składa, bo w miejscu gdzie planuję posadzić dwie sztuki na razie jest składowisko drewna :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród