Ogród Gośki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu zdjęcia pinii postaram się zrobić jutro :wink:
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Dobranoc Gosiu ;:41
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Gosia, byłam w Gogolowie ubiegłej zimy. Świetny stok do nauki dla dzieci :-) No tam, to chłopaki mają rzut beretem.

He, a nam jeszcze kostki brakuje...a jak już odłożymy, to sobie od Ciebie zmałpuję kolory, bo żółty z szarym bardzo mi sie podobają :-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Małpuj ile wlezie!!! :P
Mój M nie był zadowolony właśnie ze stoku dla dzieci, bo ponoć urywa się niespodziewanie a dalej jest już tylko parking... Nie wiem czy to prawda - nie byłam, nie widziałam :wink:
Możliwe, że tak mi tłumaczył by wyłgać się dlaczego Dawid szusuje na dłuższym :shock:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Trochę wczorajszych widoczków...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

A co mi tam! 8) Przemycę tutaj moje najcenniejsze kwiatuszki :P W środku pomiędzy mężczyznami, ulokowała się Daria :P
Jest jeszcze jeden, ale w takiej pozycji nogi mu zwisają z łóżka :wink:

Obrazek
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Aśka68
500p
500p
Od: 24 mar 2009, o 18:14

Post »

Gośka cudne te Twoje kwiatuszki z ostatniego zdjęcia, tylko czemu takie smutne minki mają.....pewnie wypatrują mamy jak wróci z ogrodu :lol:
Aśka
Zapraszam
Awatar użytkownika
kamkamk
200p
200p
Od: 7 maja 2009, o 14:18

Post »

no te ostatnie kwiatuszki najładniejsze i najcenniejsze :)
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Ale piękności, Gosia! No nie wiem, czy najpierw opiewać ten łuk i ten subtelny cień, czy te stworzonka na ostatnim zdjęciu! Cudne są, wszystkie trzy oczywiście - te dwa mniejsze możnaby schrupać, ze starszym bym tego nie próbowała :;230 Po Darii widać od razu, że to dziewczynka.

Gogołów to dla starego szusera nuuuda, panie ;-) Wcale się Twojemu synkowi nie dziwię, że szuka mocniejszych wrażeń :-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
igielka78
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 10:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Slodkie dzieciaczki, gratuluje!
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p
Od: 1 kwie 2009, o 14:57

Post »

:D Ale kwiatuchy Gosieńko - super! Całuski dla nich! ;:168
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Więc dziś tematem nie ogródek tylko te pieszczochy :wink:
Myślę że one wcale nie są smutne tylko potrafią pozować do zdjęcia ,Gosia a jak się zwią Twoje skarby?
Oczywiście chętnie popatrzymy i na ten skarb co niby mu nóżki zwisają :;230 :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa w imieniu moich pociech :P
Zwykle nie są tak poważne, wręcz odwrotnie! :wink:
Karol jednakże, ma olbrzymie parcie na szkło!!! Gdy tylko pojawia się aparat - zamiera i udaje grzeczne dziecko :lol:
A oto ostatnie osiągnięcia moich dzieci:
- plucie (świetna zabawa zwłaszcza jak buzie są pełne papki marchewkowej :roll:)
- charkanie jak niedźwiedź, nie stopują nawet wtedy gdy już mają chrypkę
- i hit!!! Wystawianie jęzorka - jest oznaką pełnego zadowolenia :P Przoduje w tym Karol - ma język długi, niecętkowany ale kręty (na końcu...) :;230
- pierwsza piątka w szkole za wypracowanie nt wakacji. Autor: Dawid :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

ale masz zdolne te dzieci :lol: , plucie, charkanie, wystawianie języka i jeszcze piątki dostają w szkole :shock: - widać od małego inteligentne :lol: - pogratuluj Dawidowi piątki, a co , niech wie chłopak, że jesteś z niego dumna :lol: A Daria i Karol mają buziaczki do wycałowania wprost. Więc je wycałuj ode mnie :lol:
g.kiecko pisze:Pamiętasz, że zastrzegłam sobie powielenie Twojego Jing-Jang? Zanim go zrobię i się nim pochwalę, zasypię Cię zdjęciami kamyczkowych rabatek, byś nie żądała odszkodowania za kradzież pomysłów :wink:
zasypuj ile wlezie :wink:
a rachunki są wyzerowane, ja powielam Twoje funkie pod drzewkiem :lol:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Ale masz fajne dzieciaki, Gosiu! :D Super, że macie trójkę dzieci, to już rzadkość w dzisiejszych czasach :roll: A jak patrzę na znajomych pochodzących z wielodzietnych rodzin, to trochę zazdroszczę (ja mma tylko brata - bliźniaka zresztą :wink: ).

A jak tam wybory winoroślowe? Coś wykombinowałaś z tymi odległościami?
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

W mojej rodzinie posiadanie trójki potomstwa to już chyba tradycja :P
Jeszcze nie tak dawno wyglądało, że my się z niej wyłamiemy :wink: Bycie w ciąży w moim wieku to już praktycznie "ostatni dzwonek" :lol:
Dopiero w 13 tygodniu ciąży wyszło na jaw, że to bliźniaki!!! :shock: I tym samym zapoczątkowaliśmy nową tradycję. Nigdy wcześniej, ani w mojej ani w rodzinie męża - bliźniaków nie zarejestrowano :P :P :P

Jeśli chodzi o winogrona to wybraliśmy Arkadię, Frumoasę Albae i Kodriankę. M miał przyjemność ostatnio rozmawiać z panem M., ten pochwalił wybór i odradził stanowczo dobór jeszcze jednej winorośli z uwagi na ograniczoną ilość nasłonecznionych miejsc :P
Na krzewy będę musiała poczekać do października. To się nawet dobrze składa, bo w miejscu gdzie planuję posadzić dwie sztuki na razie jest składowisko drewna :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”