Miło mi, że pomysł z dodawaniem kalendarz biodynamiczny, co miesiąc, spodobał się Wam

Dziewczyny, ja też za Wami bardzo tęskniłam. Chociaż, przez te dwa nieszczęśliwe dla Forum, a dla mnie napięte dni, nie wchodziłam na Forum, to myślami byłam z Wami.
Asiu, do dzisiaj męczennica nie pokazała noska, a już 28 dni siedzi w ziemi

Kiedyś na balkonie, w maju, wysiewałam kobee, ale nic z niej nie było, za późno wysiana, w ogóle nie zakwitła.
Teraz już nic na balkonie nie wysiewam ze względu na koty, których nie jestem w stanie upilnować.
W tym roku zdecydowałam się, pierwszy raz, na "wysiew parapetowy" w pokoju syna, zobaczymy co z tego wyjdzie

Monisiu, te komplementy, to szczera prawda

Twoją cudną afrykańską opowieść przeczytałam "od A do Z" z zapartym tchem i jestem pod ogromnym wrażenie. Czytając na bieżąco kopiowałam do specjalnego foldera "Afryka Moni", żebym mogła jeszcze raz jednym tchem, jak powieść przeczytać

Snowflake, wiele osób twierdzi, że warto stosować kalendarz biodynamiczny, bo daje dobre efekty pod każdym względem.
Podwójny symbol nożyczek wyznacza kwadrę najkorzystniejszą do cięcia włosów i trawy - wzmocnienie.
Do fryzjerki będę chodziła tylko w te dni

Ciekawa jestem kiedy siałaś męczennicę