Witam Was ;) Azalia rośnie ładnie ale za czerwonym kolorem nie przepadam...ale niech już rośnie...
A mebelki kupne... to są dwa stoły rozkładane złączone, to co zwisa po bokach to można postawić.
A z tulipanami fajnie wyszło...ale przypadkiem, bo miałam ich parę, parę razy pod rząd zmieniałam im miejsca i się namnożyły... i jak czerwone przekwitły to się pojawiły żółte, także długo ozdobę tworzą
Jacek, troszkę popadało, nawet sporawo u mnie, zawsze to coś

A sadzonki nawet ładnie miw tym roku rosną... jednak trzymanie ich pod folią (tunelem) robi swoje... Może jeszcze potem pokażę jak sobie powyrastały
A ten szczaw kanadyjski to nie wiem... może to i to... nie wiem jak ten szczaw wygląda... ale może masz rację ;) Chociaż gdzieś widziałam tego kiedyś zdjęcie i wydaje mi się, że inaczej się nazywało...
Kurczę, moim marzeniem jeszcze jest ładny trawnik... przynajmniej bez chwastów i mleczów

A na sporych połaciach tylko to rośnie... Ja ma zupełnie inne spojrzenie na ogród,,, rodzicom to nie przeszkadza, że trawy ładnej nie ma...
Dlatego trochę frustruje mnie to wszystko, bo czeka mnie mieszkanie z nimi a tak marze żeby coś od początku zrobić po swojemu

i mieć piękny ogród bo jak się napatrzyłam na wasze... :P Ale za to mnie mobilizujecie