U Antooosi :):):)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Edyto dziękuję Ci bardzo. Izo,będę o Tobie pamiętac.
A teraz c.d.kwiatuszków.Trzeba troszkę uaktualnic mój wąteczek:
Na początku mój nowy nabytek-pierwszy storczyk.Oczywiście nie obyło się bez reanimacji pod czujnym okiem Asi(Leśnego Duszka)-wyjęłam biedaka z doniczki,wycięłam sporą ilośc korzonków,a teraz czekam na efekty.Jeśli go zamorduję-nigdy więcej storczyków.Jeśli przeżyje-na imieniny zażyczę sobie żółtego
Fiołeczek z niebieskim kwiatuszkiem to podarunek od Agnieszki(Agunia),dwa kolejne zdjęcia to mój kuchenny parapet.Miały byc same fiołki,ale rośnie tu też szeflera kapryśnica,a od kilku dni również wspomniany storczyk.

Skoro w kuchni jesteśmy,to jeszcze mieszkańcy wiszącego kwietnika-hoja compacta i zielistka bonnie,oraz królująca nad wszystkim,stojąca na lodówce tetrastigma.A po kuchni zapraszam do dużego pokoju,szumnie zwanego salonem.Tu oczywiście na pierwszym planie mój kwiatowy zakątek,gdzie m.in.mieszka monstera,filek czerwieniejący i ledwie żywy zamioculcas(zalałam
):

Uff,na razie chwila przerwy,czas zaparzyc kawkę
A teraz c.d.kwiatuszków.Trzeba troszkę uaktualnic mój wąteczek:
Na początku mój nowy nabytek-pierwszy storczyk.Oczywiście nie obyło się bez reanimacji pod czujnym okiem Asi(Leśnego Duszka)-wyjęłam biedaka z doniczki,wycięłam sporą ilośc korzonków,a teraz czekam na efekty.Jeśli go zamorduję-nigdy więcej storczyków.Jeśli przeżyje-na imieniny zażyczę sobie żółtego

Skoro w kuchni jesteśmy,to jeszcze mieszkańcy wiszącego kwietnika-hoja compacta i zielistka bonnie,oraz królująca nad wszystkim,stojąca na lodówce tetrastigma.A po kuchni zapraszam do dużego pokoju,szumnie zwanego salonem.Tu oczywiście na pierwszym planie mój kwiatowy zakątek,gdzie m.in.mieszka monstera,filek czerwieniejący i ledwie żywy zamioculcas(zalałam

Uff,na razie chwila przerwy,czas zaparzyc kawkę

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06