Hosta, funkia - IDENTYFIKACJA - cz.1
Identyfikacja
Dzięki Tomaszu II,jesteś znawca,celowo nie napisałam,że z taka etykieta była kupiona,żeby nie sugerować.Nie byłam pewna zwłaszcza,że mam druga która sie różni od tej dorodnej,ale to moze kwestia dojrzałości funki.
Jeszcze raz ukłony i Dzięki:)
Pozdrawiam
Jeszcze raz ukłony i Dzięki:)
Pozdrawiam
Tak jak pisałem w dziale z fotkami powtarzam tu zdjęcie z prośbą o identyfikację. Ta po lewej to podejrzewam, że może być Antioch, może Moerheim albo Crispula.
Kupione 3 lata temu, kiedy funkie nie należały jeszcze do moich ulubionych roślin i nie przywiązywałem jeszcze wagi do ich nazw (mam dopiero 4 letni staż ogrodniczy).
Kupione 3 lata temu, kiedy funkie nie należały jeszcze do moich ulubionych roślin i nie przywiązywałem jeszcze wagi do ich nazw (mam dopiero 4 letni staż ogrodniczy).

- zanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomaszu, to oznacza, że to jednak Blonde Elf? Zgłupiałam totalnie, wg hostalibrary niepodobna ani do Blonde Elfa ani do Golden Scepter, już sama nie wiem co to jestTomasz II pisze:Zanna, bo na Allegro ktoś się pomylił, zdjęcie przedstawiało zdecydowanie Golden Scepter, a nie Blond Elf. Mam Blond Elf i ona ma podłużne listki, lekko falujące .

- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Hosta na zdjęciu zanny przypomina mi najbardziej H. Lemon Delight.
Z tematu tego watki związane bardziej z identyfikacja niż z tematem przeniosę do identyfikacji
Starajmy się o to, aby nasze wypowiedzi były ściśle związane z tematami - proszę!!!
Z tematu tego watki związane bardziej z identyfikacja niż z tematem przeniosę do identyfikacji

Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,