Mag...iczny Ogród - mag cz.1
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Madziu taka jestem teraz zaganiana,że forum odeszło na dalszy plan,sama widziałaś co się u mnie dzieje.....myslałam,że wybiore odpowiednie kolory elewacji,parapetów...itp,a tu okazuje sie ,że schody do wymiany i wiele innych rzeczy....wpadłam w takiego doła....,że szkoda gadać,tak się remontuje stare domy...Twój kwiatuszek znacznie poprawił mi nastrój...dziękujęmag pisze:Bożenko, wysłałam Ci wcześniej wiadomość na pw, ale widocznie nie przeczytałaś
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To go u mnie masz i czeka na ciebie Wiolu:lol:harwi pisze:Na tego bambusa to ja byłam chętna Jolu nie Madzia ;)Madziu mam miskanta i chyba szczepkę bambusa Laughing
Zadołuję go dla ciebie bo ja sadzić go nie będę Very Happy
W następnym tygodniu jest kiermasz to myślę że się zobaczymy i podskoczymy do mnie to sobie weżmiesz i sama ukopiesz a sadzonka bambusika czeka w doniczce :P
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- mag
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cynamonku, czuj się jak u siebie w domu
A jak się zadomowisz na dobre, to i dodatkowa para rąk przyda się do pracy w ogrodzie
Bożenko, cieszę się, że kwiatek troszkę Cię rozweselił. Ale ja tu byłam tylko kurierem, a języczka była od Gizy.
No i bambus znalazł odpowiedniego właściciela. Za parę lat, jak bambusy i miskanty opanują okoliczne pola, Wiola będzie organizowała forumkowe zloty - "wstęp tylko z maczetami"
A teraz wariacje na temat Hortensji:

Bożenko, cieszę się, że kwiatek troszkę Cię rozweselił. Ale ja tu byłam tylko kurierem, a języczka była od Gizy.
No i bambus znalazł odpowiedniego właściciela. Za parę lat, jak bambusy i miskanty opanują okoliczne pola, Wiola będzie organizowała forumkowe zloty - "wstęp tylko z maczetami"

A teraz wariacje na temat Hortensji:

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękny ten cieniolubny zakątek,a co to za drzewko?
A piesulek prawie identyczny jak mój

A piesulek prawie identyczny jak mój

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Tak się dzisiaj nazasuwałam przy kopaniu perzu i wkopywaniu części cebul , że chwila lenistwa z Twoimi pupilami dobrze by mi zrobiła
Na kiermaszu jeszcze nie byłam,może jutro mi się uda....Ciekawa jestem,czy warto jechać,ale Monika się nie odzywa....(miała być na nim dzisiaj z Mariolką).

Na kiermaszu jeszcze nie byłam,może jutro mi się uda....Ciekawa jestem,czy warto jechać,ale Monika się nie odzywa....(miała być na nim dzisiaj z Mariolką).
Pozdrawiam,Małgorzata