Co może być przyczyną żółknięcia liści ? Zaczyna się od podstawy rośliny, liści tych nie jest dużo, nie żółkną szybko, no ale normalne to nie jest.

Tak, Bingo jest późniejszą odmianą.Telimenka pisze:Bingo mam po raz pierwszy. Czy on potrzebuje więcej czasu na dorośnięcie owocu niż inne mniejsze odmiany jak złoto wolicy i rosario?
Nie sugeruj się innymi użytkownikami, bo wszystko zależy od warunków uprawy, lokalnego klimatu i wielu innych czynników. Wystarczy, że jeden uprawia na agrowłokninie, w tunelu i już wegetacja będzie znacznie szybsza.mistrzpawel pisze:Czy coś z tego będzie? Patrząc na zdjęcia innych forumowiczów moje arbuzy strasznie wolno rosną. Wysadzałem sadzonki po 15 maja.
Tyle ile wykarmi roślina. Sprawa indywidualna, uzależniona od warunków uprawy i pogody. Przeciętnie w naszym klimacie więcej niż dwóch dorodnych jedna roślina nie utrzyma.mistrzpawel pisze:Ile może być maksymalnie owoców na jednym krzaku złota wolicy?
Piękne sztuki! To chyba Rosario? Mam podobnerolnik90 pisze:To ja też się pochwale swoimi sztukami w tunelu.