Witajcie
Byłem wczoraj na działce i muszę przyznać, że jestem zaniepokojony, gdyż rośliny zaczynają startować, na różach pąki coraz większe, clematisy też puszczają... ranniki kwitną

nie wiem co z tego będzie, nawet irys holenderski zakwitł, przyjdzie przymrozek wszystko padnie ehh zawsze pod górkę
Aniu[tera] cieszę się, że się poczęstowałaś
Piotrek[buum] no widzisz Ty nalewki ja winka

nie mam tyle malin żeby pozwolić sobie na nalewki

ogólnie szukam dla nich miejsca, bo chcę je przenieść i będę musiał też dokupić, bo to są po poprzednich właścicielach i nie wiem czy owocują na tegorocznych czy dwuletnich, tzn w tym roku się dowiem hehe
Jadziu[JAKUCH] dziękuję za uznanie
Marlenko[wagabunga123] no ja jeszcze nalewek nie robiłem

mam pigwę, ale to aż się wstyd przyznać, bo co roku zostaje na krzaczku i jej nie obrywam
Zuziu[Zuzia111] i jak tam odwiedziłaś działeczkę ?
Kasiu[kaska1ge] dziękuję, no fakt po wsadzeniu ich wszystkich ledwo chodziłem
Stasiu[stasia_ogrod] no oby do wiosny, chociaż jak patrzę na działkę to jakby już była za rogiem...
Aniu[TROJA] dziękuję za miłe słowa
Elu[pela11] nic nie mów

nie wiem gdzie ja to wszystko pomieszczę... już będąc na działce wymyśliłem jak rabatę powiększę, żeby miejsca było na hortensje, chryzantemy i róże, ale to i tak tylko część
Iwonko[Iwona1] spokojnie nie braknie
Angelika[drakka] no piwniczka jeszcze troszkę miejsca ma, ale będę musiał pomyśleć nad jakimś stojakiem

bo jak na razie leży w szafie
Moi drodzy jakby ktoś chciał kokony murarki to zapraszam na mój wątek sprzedażowy, bo mam nadwyżkę