Witajcie wieczorem!
Mam problem i nie mogę go rozgryźć ani ja ani domowy informatyk

Laptop nagle przestał widzieć karty aparatu fotograficznego, no to zgrywałam na drugi laptop i przenosiłam na pendrivie, aż tu nagle na drugim laptopie też nie widać karty

U syna na laptopie są zdjęcia a u mnie nie ma
Misiu pewnie już znowu śpisz to dobrej nocy
Tereniu niestety już pierwsze przymrozki były, ale u mnie na szczęście nie. Tak mi szkoda dalii, bo najpierw nagle przesadzane, a teraz po paru kwiatkach miałyby odejść

ale wszystko może się zdarzyć toż to już jesień
Życzenia się spełniły, słońce świeciło

Dobrej nocy Tereniu
Kasiu nie taki straszny pterodaktyl ...
Ja lubię liściaste krzewy, no to trzmieliny obowiązkowo
Martusiu pogoda się wyklarowała, ale chyba nastąpiło zmęczenie sezonem, bo jedynie porobiłam trochę sadzonek róż i coś na poważniejsze prace nie mam chęci. No to będziesz miała dyń

Dam Ci swoje nasiona dla urozmaicenia

Pozdrawiam i dobrej nocy
Dario dzięki, teraz ogród wygląda okazale, byle jak najdłużej nie przymroziło
Julciu u mnie jedynie śliwka zrzuca liście, a reszta jeszcze zielona, winobluszcz ani myśli się przebarwiać. Jednak jak będzie nocami zimno to się zmieni. Kolorowo dzięki daliom i różom, ale i hortensje jeszcze w ładnych kolorach
Beatko lejesz miodek na moją duszę

bardzo to miłe z Twojej strony aż chce się dbać o ogród i fotografować
Dzisiaj kupiłam trochę śliwek na powidła, ale jak dla mnie są kwaśne, a przecież było słońce i było ciepło

Moje niestety w 80 % robaczywe, a tak czekałam na nie. Papryki jeszcze w tunelu dojrzewają, ale trochę słoiczków będzie co mnie cieszy. Lubię taką kolorową papryczkę zimą na kanapce

I ja Cię serdecznie pozdrawiam
Aniu jak słońce świeci to i jest co fotografować! Dalie nie jak najdłużej cieszą oczy, bo rozweselają ogród kolorami.
Jesień szczególnie ta wczesna i w słońcu jest bardzo ładna
Mariolko szkoda lata i znowu tyle miesięcy czekania

Dziękuję ! niebo ciekawe, bo chmury urozmaicają zachód
Basiu jednak? musisz być w takim miejscu i mróz liznął rośliny, u mnie na szczęście jeszcze nie, ale powoli trzeba będzie wprowadzać doniczki do korytarza

nie powiem, żeby to była moja ulubiona czynność
Dorotko u Ciebie jeszcze te kolorowo

róże Ci ładnie powtarzają kwitnienie. Dynie u nas obowiązkowo i im więcej tym lepiej. Szaliczek dziękuje
Lucynko no, no ! kochana a to myślisz że ja całe życie w domu mieszkam? W bloku na szafkach kuchennych stały dynie, a wcześniej do mrozu na balkonie

Z tymi plombami to nie żartujesz? przecież ja na zakręconych kaloryferach oszczędzałam kupę kasy, bo nie lubimy zbyt wysokiej temperatury

Nie bardzo wiem na czym polega niższy rachunek i chłodzenie otwartym oknem, ale nie muszę wszystkiego rozumieć

I Tobie ciepłej jesieni i dobrej nocy życzę
Elu u nas w tym roku marnie z orzechami, a rok temu i u mnie i u sąsiada zbierałam za pozwoleniem. Właśnie dla ptaszków tłukłam orzeszki a one dopełniały dzieła

Na szczęście było tak dużo że mam z ubiegłego roku pomrożone pojemniki z mielonymi orzechami do świątecznych orzechowców

Pozdrawiam i dobrej nocy
Koloru dodają rozchodniki
i
różniste asterki
karczoch zakwita
ogniska palą ....
Dobrej nocy i dziękuję za odwiedziny!