Bea Bąbel na mikołaja ma już kilka piłek, lubi się nimi bawić i piszczącego mikołaja. Uwielbia piszczące zabawki

czasem delikatnie naciska i mruczy , wygląda to tak jakby spiewał i akompaniował sobie . A najchętniej bawi się papierem i go zjada

jak mam folię od kwiatów to już szał, jej nie zjada. Potem oczywiście pancia na kolanach zb iera papiery po całym mieszkaniu. Ale czego sie n ie robi dla radości pieska, albo kiedy nie daje mi pisać na komputerze to mam chwilę spokoju kiedy rwie ten papier
-- 27 lis 2016, o 18:45 --
Tereniu Bąbla cały czas głaskam, właśnie skończyłam zabawę z nim i jestem po prostu padnięta. On ma siły nie spożyte

Jaśmin jest pnączem, chociaż trudno go nazwać pnączem bo się nie pnie. ma cieniutkie gałązki , ale dość sztywne. Można nim obsadzić górkę, to ją ładnie zakryje zwisając . Albo formować na krzew, czyli przycinać zostawiając główne gałązki które z czasem będe grube. Albo prowadzić do góry przy czymś i podwiązywac . Rośnie bez problemowo a kwitnie już jesienią , jeśli ciepło to lisotopad-grudzień lub luty . Kwiatki jak u forsycji