Moje doniczkowce - Antooosia
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój M naprawde bardzo się postarał:załatwił bilety do kina na "LEJDIS"(polecam,ale bez panów),więc na 18 pojechałam z siostrą(mój M zaopiekował się córcią).
Wróciłam do domu...i szok
-same zobaczcie:

Nawet doniczkę mi mąż kupił!!!I ziemię do przesadzenia!!!
Skrzydłokwiat XXl-tylko mam pytanie-mój mąż wybrał takiego kwitnącego na zielono
(taki mu się podobał)-widac na zdjęciu-czy to jakaś odmiana jest,czy jemu czegoś brakuje?Powiedzcie....
Wróciłam do domu...i szok

Skrzydłokwiat XXl-tylko mam pytanie-mój mąż wybrał takiego kwitnącego na zielono

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
No i idę kopnąć mojego w cztery literyAntooosia pisze:Mój M naprawde bardzo się postarał:załatwił bilety do kina na "LEJDIS"(polecam,ale bez panów),więc na 18 pojechałam z siostrą(mój M zaopiekował się córcią).
Wróciłam do domu...i szok![]()
![]()
-same zobaczcie:
![]()
Skrzydłokwiat XXl-tylko mam pytanie-mój mąż wybrał takiego kwitnącego na zielono(taki mu się podobał)-widac na zdjęciu-czy to jakaś odmiana jest,czy jemu czegoś brakuje?Powiedzcie....

Pozdrawiam - Justyna
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko pędzę go do Ciebie zobaczycdorcia pisze:Antooosiu, ja mojego skrzydłokwiata kupiłam jako miniaturkę o wdzięcznej nazwie Chopin i zielonych kwiatach. Obecnie jest to spory kwiat, który ma dwa kolory kwiatów: białe i zielone. I nawet mi się podobają, nawet bardziej od kwitnących biało. Pozdrawiam, Dorota :P
Pozdrawiam,Kinga.