Szanowne Foremki Storczykowe
bardzo mi miło, że mnie odwiedzacie, ale widzę, że kudłaty zrobił większą furorę niż moje nowe nabytki
Kefir i ja dziękujemy za miłe słowa i mizianka - głaskanka ;:225
Wanda tak ten z lewej to taki średniej wielkości falenopsis i ma liście w ciapki
Dorela kiedyś w OBI był taki nakrapiany, lecz nieco zmarnowany, a przecenić nie chcieli, więc jak teraz zobaczyłam wśród przecenionych to po wstępnych oględzinach zdecydowałam się na zakup
Jeanne jak to mówią - szukajcie aż znajdziecie
Marta imię dla psa nie jest moja zasługą, bo pies w wieku 10 miesięcy wrócił do hodowców i ja stałam się jego posiadaczką i psie imię zostało takie jak nadał je pierwszy właściciel, ale też uważam, że jest zarombiste
Dorcia śmiem podejrzewać, że kwiaty tego storczyka z nakrapianymi liśćmi mogą być koloru różowego, bo w takim kolorze leżały zwiędłe kwiaty na podłożu

a ten drugi to musi być coś jasnego, bo została zdrowa łodyga kwiatowa i na samym końcu uśpiony paczek ma jasny kolor ;:228 a cena to 12 zł.
DAK czasem jestem na forum WSZYSTKO o... - Bazy Wiedzy Użytecznej a tam W.o... Psach 5cz. (2008.05 - ... ) Kefir jakoś szczególnie nie jest zainteresowany moimi storczykami, czasem powącha liście i jak przychodzę z jakimś nowym nabytkiem to też oczywiście musi być obwąchany i po wstępnej akceptacji kwiat spokojnie zostaje ustawiony, gdzie jego miejsce przeznaczenia ;:225 a na fotkach nie ma psa, bo go jego ukochana pańcia wyrzuca sprzed obiektywu, tłumacząc mu, że jest czas na jego sesję foto i musi być czas na sesję foto storczyków