Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana Gabuniu to dla Ciebie zrobiłam te fotki . Piękne to tulipanowe miasteczko , Madzia go obejrzy , bo do mnie przyjeżdża . Już się nie mogę doczekać jej przyjazdu. Mam nadzieję , że deszcz bardzo ich nie zniszczy , bo pada od wczoraj .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zosiu, dziękuję za zdjęcia. Wczoraj byłam zła, za to dzisiaj powiadomienia szybko przychodzą.andriu53 pisze:Kochana Gabuniu to dla Ciebie zrobiłam te fotki . Piękne to tulipanowe miasteczko , Madzia go obejrzy , bo do mnie przyjeżdża . Już się nie mogę doczekać jej przyjazdu. Mam nadzieję , że deszcz bardzo ich nie zniszczy , bo pada od wczoraj .
Ale myślę że to była wina długiego weekendu. :P
Zosiu i tu się z tobą zgadzam, uwielbiam czekać na wiosnę, a kiedy ona już jest to nie mogę doczekać się lata, i wiesz ja już czuje zapach i widzę piękno jesieniandriu53 pisze:Nezko trawniczek wygląda trochę licho bo jest zaraz po koszeniu , ale dziś po deszczu jest już naprawdę ładny . Na rabatce tulipany są o wiele ładniejsze niż na zdjęciu . Szkoda , że niedługo zostanie wspomnienie i zdjęcia po nich, ale nic nie może wiecznie trwać jak w piosence , bo w końcu i nam by się znudziły .

- andriu53
- 1000p
jolciajci pisze:ZOSIU GDZIE JESTEŚ
Jestem jestem i zapraszam na mały spacer!!!rogalm1 pisze:Wypiłam sobie kawkę w Waszym ogródku, nacieszyłam oczy i serce

Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziula , nie chcę się kłócić ale moje dzisiejsze zdjęcia są ładniejsze , bo są póżniej robione!!

Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziula nawet sobie nie wyobrażasz , ile radości sprawiłaś mi swoim przyjazdem . Wszystkie kwiatuszki się przyjęły i rosną pięknie . Obejrzyj dobrze madziowy klomb to ich dojrzysz .
Spis wątków
Spis wątków
- anu-la
- 200p
- Od: 19 cze 2007, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trudno obejrzeć wiosnę we wszystkich ogrodach ale chyba do Was się załapałam.
Pięknie i kolorowo, a rabatka tulipanów w pełnym rozkwicie zniewalająca. A co będzie na niej jak tulipany przekwitną ? Zresztą dla takiego efektu to warto trzymać rabatkę tylko dla tulipanów. Potem można lekko przysypać korą i postawić donice z kwiatami
Pozdrawiam wiosennie
Anu-La

Pozdrawiam wiosennie
Anu-La