Przyjade, to je naprawimyLolivette pisze:PieknaPrawie tak piekna jak na zywo
Moje botaniki pewnie umra niedlugo
wiec chociaz u Ciebie sie naciesze widokiem

Przyjade, to je naprawimyLolivette pisze:PieknaPrawie tak piekna jak na zywo
Moje botaniki pewnie umra niedlugo
wiec chociaz u Ciebie sie naciesze widokiem
Moze masz racje AniuDufin pisze:fiu fiu... cudnie Ci zakwitłakwiat jeden bo jeden ale może to i dobrze, bo od nadmiaru szczęścia zwariowałabyś
Bo to chyba sama Bellinka nawet jestDufin pisze:śliczny, bardzo podobny do bellinki
Jutro wkleje... wszystkie pedziki usychajaCallanthe pisze:Loli, ale jak umierają![]()
Pokaż zdjęcie
marta325 pisze:Ok zgadzam sie częściowo z moderatorem. Ale wydaje mi się, ze rozmowa o welnowcach byla jak najbardziej na temat. I nie rozumiem dlaczego nie można w dziale o storczykach założyć wątku do luźnych rozmów.
Weronika, nie ma powodu zeby sie obrazac, te uwagi moderatora nie sa edytowaniem i nie mozna absolutnie nazywac edytowaniem postow.mara pisze:Taki wątek by rozwiązał problem moderatorów.marta325 pisze:Ok zgadzam sie częściowo z moderatorem. Ale wydaje mi się, ze rozmowa o welnowcach byla jak najbardziej na temat. I nie rozumiem dlaczego nie można w dziale o storczykach założyć wątku do luźnych rozmów.
Fajnie by było jakby mod się odezwał a nie edytował posty... to takie chowanie głowy w piasek.
Moderatorzy, trochę wyluzucie.. bo nikt wam tu nie zostanie![]()