Effkowe pole III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Effkowe pole III

Post »

W tym roku wiosna (póki co) wyjątkowo łaskawa. ;:215 A pokrzywy jakie dorodne ;:224
I to też dobre- będzie czym pomidorki dożywiać
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Lidziu biedulko tak mi przykro,ząb to jest zaraza boli jak nieszczęście ,ale dobrze że masz juz antybiotyk.A ja dziś na Mickiewicza zobaczyłam babkę i drę sie za nią Lidka!!!! ,popatrzyła na mnie jak na wariatkę,musiałam przeprosić bo myślałam że to ty ;:306

Małgosiu trawsko to i u mnie rośnie szybko ,pewnie juz niedługo trzeba bedzie kosić,hm..muszę kosiarkę uruchomić.Deszczyk pada sobie a dziś w nocy pogodynka nawet burze u nas zapowiadała ;:306

Gosiu u mnie pokrzywy też rosną,masz rację ja też gnojówkę będę robić do pomidorków ,nie zapomnij kochana o sobocie :wit
swistak
200p
200p
Od: 22 maja 2013, o 20:58

Post »

Witajcie,my z chuliganem już po porannej zaprawie teraz kawusia i do pracy,pogoda nie rozpieszcza zimno i nie ma słoneczka.Pomidory cały czas pod foliakiem ,czeresnie już kwitną ,winorosl zaczyna puszczać pąki i tylko słoneczka brak ,miłego dnia piotr
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj sobotnio Piotrze :wit ja juz też ne śpię ,piję kawkę i przygotowuję sie do dzisiejszej prcy na górce .Mam nadzieje że deszcz nie spadnie i pozwoli mi cokolwiek zrobic ,miłej sobotki :wit
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Basiu ,dawno cie nie widzialam :wit
Jak tam pogoda u ciebie ,mam nadzieje że dopisała i pogrzebałaś w ziemi.Ja o 16 juz zbieralam sie do domu bo po zimowej przerwie to tak dałam sobie w palnik , że potem ledwie lazłam do domu ;:306
Zapowiadają ochłodzenie , a w Przemyślu deszcze ,może to i lepiej ,naleje do beczki a teraz to i tak juz w głowie święta mamy.Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Cześć Ewcia troszkę może dobrze że zimno bo w szafach sobie poukładamy ja mam zawsze mętlik na półkach teraz jest porządek a i kredensy jeszcze mam nie dokończone roślinki na parapetach muszą poczekać do 20-go.A Święta gdzie spędzacie w domku czy u mamy?Dla mnie te
Święta to jak normalny weekend bo do pracy w sobotę i zaraz we wtorek ;:131 nie szaleję z wypiekami. ;:185 ;:174 Miłego dzionka mimo zimnego dnia. ;:196
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolciu witaj :wit
Dla mnie to też jak weekend ,nie lubie juz swiąt ,najchętniej ,to bym na działce posiedziała :oops:
Siedzę w domu z Moniką ,ona pracę pisze ,mam nadzieję że po świętach juz pogoda poprawi sie znacznie .
Miłego dzionka ci życzę :wit
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Trzymam kciuki za Monikę i za twój spokój i dobry humor. ;:138 ;:196 ;:215
swistak
200p
200p

Post »

Witajcie,jolu w trzy miałybyscie co robić u mnie na strychu przebierając i układając szmatki i nie wiem czy zrobiłybyscie to w tydzień,80%na szmateks ,ale szkoda może się przydać,Swięta jak zwykle w domu,znowu się rozpadało palę w piecu coby choć trochę w nocy było ciepło miłej niedzieli piotr
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Effcia....moja Zuza też skrobie pracę ;:196
U mnie dzisiaj było wszystko...burza ,grad i deszcz...na koniec dzionka słońce....czekałm na tęcze...bo ja uwielbiam...ale dzisiaj nie było :wink:
Efcia...może niedługo do Ciebie zajrzę.... ;:71 tylko muszę jazdy wykupić...i pojeździć deczko...coby w jednym kawałku przyjechać ;:306
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko to cudownie ,nawet nie masz pojęcia jak sie ciesze.
W Przemyślu była ulewa ,ja właściwie tego nie widziałam bo byłam w pracy ale koleżanki syn dzwonił i powiedział "mamo tak zmokłem że majtki mam mokre...."
Jutro też ma być mokro ,ja nie narzekam bo jeszcze dużo miejsca w mojej 1000 litrowej beczce jest. ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

U nas też lało jak nie wiem co....bałam sie tego gradu jak toto zabaczyłam.....w jakiej ilosci to spada z nieba ;:oj myślałam ,że mi poszatkuje tulipanki i żonkile...ale nieee śladu nie ma ...za to deszczyk da pewnikiem efekty ;:138
Nooo...zobaczysz...w końcu dojadę na ta cudną górkę ;:196
A jak Monice idzie z praca...moja Zuza...podchodzi do tego jak kot do jeża ;:307
swistak
200p
200p

Post »

Witajcie,wreszcie troszkę słońca będzie dzisiaj,baniaki pełne wody więc teraz tylko słoneczne dni niech przyjdą .piotr
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

:wit Ale mi podlało poprzesadzaną we wtorek sałatę (70 szt). :heja A po świetach ma byś już ciepełko i w domu posprzątane i zapasy poświąteczne będą - to tylko w pole i do roboty, żeby te nabyte wałeczki pozbijać ;:306
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Ewo wiosnę mamy na całego aż cieszą te kolorki
pozdrawiam Halina

*spis wątków