I to też dobre- będzie czym pomidorki dożywiać
Effkowe pole III
- Galicjanka
- 100p

- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Effkowe pole III
W tym roku wiosna (póki co) wyjątkowo łaskawa.
A pokrzywy jakie dorodne
Pozdrawiam Gosia
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidziu biedulko tak mi przykro,ząb to jest zaraza boli jak nieszczęście ,ale dobrze że masz juz antybiotyk.A ja dziś na Mickiewicza zobaczyłam babkę i drę sie za nią Lidka!!!! ,popatrzyła na mnie jak na wariatkę,musiałam przeprosić bo myślałam że to ty
Małgosiu trawsko to i u mnie rośnie szybko ,pewnie juz niedługo trzeba bedzie kosić,hm..muszę kosiarkę uruchomić.Deszczyk pada sobie a dziś w nocy pogodynka nawet burze u nas zapowiadała
Gosiu u mnie pokrzywy też rosną,masz rację ja też gnojówkę będę robić do pomidorków ,nie zapomnij kochana o sobocie
Małgosiu trawsko to i u mnie rośnie szybko ,pewnie juz niedługo trzeba bedzie kosić,hm..muszę kosiarkę uruchomić.Deszczyk pada sobie a dziś w nocy pogodynka nawet burze u nas zapowiadała
Gosiu u mnie pokrzywy też rosną,masz rację ja też gnojówkę będę robić do pomidorków ,nie zapomnij kochana o sobocie
-
swistak
- 200p

- Od: 22 maja 2013, o 20:58
Witajcie,my z chuliganem już po porannej zaprawie teraz kawusia i do pracy,pogoda nie rozpieszcza zimno i nie ma słoneczka.Pomidory cały czas pod foliakiem ,czeresnie już kwitną ,winorosl zaczyna puszczać pąki i tylko słoneczka brak ,miłego dnia piotr
- E@K66

Witaj sobotnio Piotrze
ja juz też ne śpię ,piję kawkę i przygotowuję sie do dzisiejszej prcy na górce .Mam nadzieje że deszcz nie spadnie i pozwoli mi cokolwiek zrobic ,miłej sobotki 
- E@K66

Cześć Basiu ,dawno cie nie widzialam
Jak tam pogoda u ciebie ,mam nadzieje że dopisała i pogrzebałaś w ziemi.Ja o 16 juz zbieralam sie do domu bo po zimowej przerwie to tak dałam sobie w palnik , że potem ledwie lazłam do domu
Zapowiadają ochłodzenie , a w Przemyślu deszcze ,może to i lepiej ,naleje do beczki a teraz to i tak juz w głowie święta mamy.Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
Jak tam pogoda u ciebie ,mam nadzieje że dopisała i pogrzebałaś w ziemi.Ja o 16 juz zbieralam sie do domu bo po zimowej przerwie to tak dałam sobie w palnik , że potem ledwie lazłam do domu
Zapowiadają ochłodzenie , a w Przemyślu deszcze ,może to i lepiej ,naleje do beczki a teraz to i tak juz w głowie święta mamy.Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Cześć Ewcia troszkę może dobrze że zimno bo w szafach sobie poukładamy ja mam zawsze mętlik na półkach teraz jest porządek a i kredensy jeszcze mam nie dokończone roślinki na parapetach muszą poczekać do 20-go.A Święta gdzie spędzacie w domku czy u mamy?Dla mnie te
Święta to jak normalny weekend bo do pracy w sobotę i zaraz we wtorek
nie szaleję z wypiekami.
Miłego dzionka mimo zimnego dnia. 
Święta to jak normalny weekend bo do pracy w sobotę i zaraz we wtorek
- E@K66

Jolciu witaj
Dla mnie to też jak weekend ,nie lubie juz swiąt ,najchętniej ,to bym na działce posiedziała
Siedzę w domu z Moniką ,ona pracę pisze ,mam nadzieję że po świętach juz pogoda poprawi sie znacznie .
Miłego dzionka ci życzę
Dla mnie to też jak weekend ,nie lubie juz swiąt ,najchętniej ,to bym na działce posiedziała
Siedzę w domu z Moniką ,ona pracę pisze ,mam nadzieję że po świętach juz pogoda poprawi sie znacznie .
Miłego dzionka ci życzę
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Trzymam kciuki za Monikę i za twój spokój i dobry humor.

-
swistak
- 200p

Witajcie,jolu w trzy miałybyscie co robić u mnie na strychu przebierając i układając szmatki i nie wiem czy zrobiłybyscie to w tydzień,80%na szmateks ,ale szkoda może się przydać,Swięta jak zwykle w domu,znowu się rozpadało palę w piecu coby choć trochę w nocy było ciepło miłej niedzieli piotr
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Effcia....moja Zuza też skrobie pracę
U mnie dzisiaj było wszystko...burza ,grad i deszcz...na koniec dzionka słońce....czekałm na tęcze...bo ja uwielbiam...ale dzisiaj nie było
Efcia...może niedługo do Ciebie zajrzę....
tylko muszę jazdy wykupić...i pojeździć deczko...coby w jednym kawałku przyjechać 
U mnie dzisiaj było wszystko...burza ,grad i deszcz...na koniec dzionka słońce....czekałm na tęcze...bo ja uwielbiam...ale dzisiaj nie było
Efcia...może niedługo do Ciebie zajrzę....
- E@K66

Dorotko to cudownie ,nawet nie masz pojęcia jak sie ciesze.
W Przemyślu była ulewa ,ja właściwie tego nie widziałam bo byłam w pracy ale koleżanki syn dzwonił i powiedział "mamo tak zmokłem że majtki mam mokre...."
Jutro też ma być mokro ,ja nie narzekam bo jeszcze dużo miejsca w mojej 1000 litrowej beczce jest.
W Przemyślu była ulewa ,ja właściwie tego nie widziałam bo byłam w pracy ale koleżanki syn dzwonił i powiedział "mamo tak zmokłem że majtki mam mokre...."
Jutro też ma być mokro ,ja nie narzekam bo jeszcze dużo miejsca w mojej 1000 litrowej beczce jest.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
U nas też lało jak nie wiem co....bałam sie tego gradu jak toto zabaczyłam.....w jakiej ilosci to spada z nieba
myślałam ,że mi poszatkuje tulipanki i żonkile...ale nieee śladu nie ma ...za to deszczyk da pewnikiem efekty
Nooo...zobaczysz...w końcu dojadę na ta cudną górkę
A jak Monice idzie z praca...moja Zuza...podchodzi do tego jak kot do jeża
Nooo...zobaczysz...w końcu dojadę na ta cudną górkę
A jak Monice idzie z praca...moja Zuza...podchodzi do tego jak kot do jeża
-
swistak
- 200p

Witajcie,wreszcie troszkę słońca będzie dzisiaj,baniaki pełne wody więc teraz tylko słoneczne dni niech przyjdą .piotr
- Galicjanka
- 100p

- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
Pozdrawiam Gosia
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Ewo wiosnę mamy na całego aż cieszą te kolorki