Kiedy kupiłaś skrętnika? Jutro polecę bo mam blisko ale sklep mały dość obok mnie i może w ogóle nie było. Zakupy znów trafione, farciara z Ciebie Madziu
Dziękuję Szymku U Ciebie też coraz tłoczniej. Po prostu szaleństwo
Aniu, skrętnika kupiłam wczoraj (w sobotę). Wiem od Forumowiczek, że nie wszystkie Carrefoury mają taką ofertę. Ja zaopatruję się w tym na CH Wileńska.
Madzia może chcesz awokado? Co prawda kiełkuje dopiero ale korzonki już pokazało i część górna też już się narodziła co prawda poza pestkę nie wystaje jeszcze ale rośnie, jeśli tak to możemy umówić się któregoś dnia przy Wileńskim.
Szkoda ze Wilenska mi zupelnie nie po drodze bo zakupy super...
Nieźle nagimnastykowalas się z tą skrzynka, szczerze podziwiam. A co w niej rośnie?
Worki ciekawe. Fajnie ze rośliny dobrze tam rosną
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
To oznacza ze odbiorca nie przeczytal jeszcze wiadomosci
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Aniu, odpisałam
Asiu, fakt - gimnastyka była niezła przy montowaniu skrzynki na zewnątrz - klęczałam, kucałam, pół leżałam. Cuda wyczyniałam Skrzynka ma 80 cm długości i mam w niej własne sadzonki petunii (szt.2), czubatkę ubiorkolistną, tytoń ozdobny (szt. 3), szałwię fioletową, aksamitkę, lobelie białą i kilka siewek smagliczki.
Madzia rewelka zakupy ja jadę dzisiaj po ziemię i DWA milion bells (w założeniu ) ale nie wiem jak to się skończy jak wpadnę do sklepu gdzie na wielkich ławach są dziesiątki roślin głupawki dostanę na 100%
Zaopatrzyłam się tez w trytki bo mam jakąś fazę że mi doniczki spadną i będę dzisiaj obkładać barierki