Violuś niestety nie mam wyjazdów w Twoje okolicemajowa pisze:Dorotko, a ja mam właśnie dwie sadzonki tamaryszka pink cascade do oddania gratis w dobre ręce... Posadziłam go, ale już widzę, że nie będzie u mnie pasował. Szkoda, że tak daleko do ciebie....pocztą chyba nie da rady, bo bardzo delkatne ma gałązki.
Nie będziesz w mojej okolicy??
Miejsce zawsze się znajdzieaage pisze:I ja dzisiaj uciekłam wzrokiem na torebeczki z cebulami![]()
Nie kupiłam bo nie mam miejsca
Hmm,a żebym to ja pamiętała jaka trawę Ci polecałam ??mamafrania pisze:Dzięki Dobra Kobieto za propozycję ciekawej trawy.Właśnie szulam towarzystwa dla Żurawek
.Masz jeszcze jakies ciekawe propozycje ?Chętnie skorzystam z podpowiedzi
Poleciłas mi kiedyś Red Baron, posłuchałam, od razu kupiłam i jestem bardzo zadowolona.
Rośnie u mnie poza Red Baronem miskant Zebrinus,kostrzewa sina,turzyca "ptasie łapki" też fajnie prezentuje sie między żurawkami ,no i rozplenica Rubrum -ale ta ostatnia nie zimuje w grunciemamafrania pisze:Właśnie Red Baron.Masz jeszcze inne ciekawe ?
Oj Aniu nie pamiętamwielkakulka pisze:Drogie szachownice były?
U mnie już kwitł szafirek różowy ,niestety z 3 cebulek zakwitł jeden kwiatek,dlatego dokupiłambecia123 pisze:Pięknie Dorotko tez dziś dostałam cebulki od Rebelsa zobaczymy jak zakwitną najbardziej jestem ciekawa szafirków różowych.