Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Aniu moja jeżówka to na pewno nie Meringue chociaż tak była oznaczona ale jak widać pomyłki się zdarzają.
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Aniu jeżówki śliczne.Jeżeli miałabyś ociupinkę na zbyciu to ja chętnie bym poprosiła.Ważka mistrzowsko uchwycona. 

- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
Aniu jestem zachwycona Twoim ogrodem, marzę o takiej ilości pięknych kwiatów 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, kwiatki wiadomo że masz piękne, nie raz Ci to pisałam
ale ta fotka ważki to mistrzostwo 

Aniu ale u Ciebie przyspieszenie w kwitnieniu,jeżówki,zawilce jesienne,u mnie jeszcze w głębokich pąkach,ale zdjęcie ważki urokliwe,pozdrawiam 

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aniu, cudnie kolorowo u Ciebie, tyle najróżniejszych gatunków i barw, liliowce przepiękne, jeżówki, rudbekie, floksy, trytomy, lawenda wszystko ślicznie Ci kwitnie, żółte porzeczki wyglądają bardzo smakowicie, agreścik i malinki też kuszą.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Już Ci kwitną zawilce?
U mnie jeszcze w pąkach.
Zresztą jak i jeżówki.
Wszystko u Ciebie szybciej kwitnie
U mnie jeszcze w pąkach.
Zresztą jak i jeżówki.
Wszystko u Ciebie szybciej kwitnie
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Aniu tojeść ma cudowny, intensywny kolor. A jeżówki
. No i nowa przypadłość...jakbym była nie dość chora...
dopisane jeżówki do listy planów na przyszły rok.

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nawet ważkę uchwyciłaś perfekcyjnie! Piękne zdjęcia z pięknego ogrodu!
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Helen Dziękuje za miłe słowa.Teraz letnie ogrody sa wszędzie piękne
a ja lubie,jak mi coś kwitnie,,,,i ciągle coś dokupuję
any57 Jeszcze nie wszystkie liliowce pokazałam,mam ich 27 szyuk i jeszcze dokupujęi na wiosnę, zniknie kawałek trawnika,bo popszerzę rabatkę z liliowcami
Kochammmkwiaty-Aguś Tak ,jeżówki pięknieją, i u Ciebie tez tak będzie.cieszę,się ,że spodobały ci sie moje hosty,.Ładnie je poasadziłaś,tylko czekać teraz jak sie rozrosną będzie pięknie,Niech Ci zdrowo rosną
WCZORAJ PRZYSZŁA PACZKA.BYŁAM W SZOKU
,NIESPODZIEWAŁAM SIĘ NICZEGO,ATU TAKI PREZENCIK DOSTAŁAM OD AGUSI;WIELKIE DZIĘKI,,,BARDZO ŁADANA

Mandragora-Milenko;Ewka0124 Moje trytomy w ubiegłym roku mi zmarzły,Kupiłam malutkie na wiosnę w biedronce,I tak oto kwitną i mam znowu.Alilie i liliowce kocham ;
AGNESS-Aguś, Miiriam-Bernadetto drewutnia-Ewo; Jeżówki pięknieja z dnia na dzień.dziekuje,za mną jeszcze chodzi jeżówka Marmolade,,A Trojeść ma ciekawy kwiat i ten żywy kolorek fajnie wyglada.
malgocha1960-Małgosiu Mam 4 liliowce juz spore kępy,a z 13 to z ubiegłego roku,a nastepne 10 to zakup tegoroczny,który chyba jeszcze mi nie zakwitnie
slanka-flora-Sławku ;aage-Agnieszko jeżówki lubię, jeszzce 2 za mna chodzą
Miło mi ,że do mnie zgladasz
becia123dziękuję, .Smotrawa to okazała roślina, osiąga wysokość 1,5-2 m. Lubi słoneczko i półcień. Ma duże liście.. Bylina nie rozłazi się, tylko tworzy dużą karpę.
anym-Aniu dziękuję,Ja mam lustrzankę CANON 450D,mam ją już 5 lat, i jesztem z niej bardzo zadowolona,Jedynie,co trzeba było sie przyzwyczaić ,żeby patrzeć w małe okienko.Lustrzanki takie wówczas były,teraz juz mają większy podląd niektóre.
jola1 moja Meringue wyglada całkiem jak Twoja,tylko Twoja jest bardziej zółta,a moja biała.
jonatanka-Joasiu jeżówki pieknieją.Mi tyeż sie podoba ta Ważka.Opuncje mam jedna łapkę-szczepkę jak chcesz to Ci wyślę,podaj mi adres na PW.
kwiaty_poli-Paulinko;ilona2715 dziękuje za tyle pochwał. kocham swój kawałek raju,i urządzam go tak aby w nim było ładnie, i miło sie odpoczywało,,,i dużo kwiatuszkó aby było,,,ale duzo jeszcze jest młodychi małych ;:
tesia39-Teresko; smirka-Mirko ,kropelka-Mariolu dziękuję za miłe słowa
ważka w zbliżeniu wyglada niesamowicie ,prawda??
Margo2-Gosiu tak kwitna jeżówki,zawilce,,,,wszystko piekne
nemezja-Karolinko tojeść ładniutka,mi tez sie poboba,,Na coś zawsze jest się chorym ogrodowo
,ja też jeszzcze na 2 jeżówki,na 3 róze i kilka liliowców i 2 powojniki jeszcze ;:

any57 Jeszcze nie wszystkie liliowce pokazałam,mam ich 27 szyuk i jeszcze dokupujęi na wiosnę, zniknie kawałek trawnika,bo popszerzę rabatkę z liliowcami

Kochammmkwiaty-Aguś Tak ,jeżówki pięknieją, i u Ciebie tez tak będzie.cieszę,się ,że spodobały ci sie moje hosty,.Ładnie je poasadziłaś,tylko czekać teraz jak sie rozrosną będzie pięknie,Niech Ci zdrowo rosną

WCZORAJ PRZYSZŁA PACZKA.BYŁAM W SZOKU

Mandragora-Milenko;Ewka0124 Moje trytomy w ubiegłym roku mi zmarzły,Kupiłam malutkie na wiosnę w biedronce,I tak oto kwitną i mam znowu.Alilie i liliowce kocham ;

AGNESS-Aguś, Miiriam-Bernadetto drewutnia-Ewo; Jeżówki pięknieja z dnia na dzień.dziekuje,za mną jeszcze chodzi jeżówka Marmolade,,A Trojeść ma ciekawy kwiat i ten żywy kolorek fajnie wyglada.
malgocha1960-Małgosiu Mam 4 liliowce juz spore kępy,a z 13 to z ubiegłego roku,a nastepne 10 to zakup tegoroczny,który chyba jeszcze mi nie zakwitnie

slanka-flora-Sławku ;aage-Agnieszko jeżówki lubię, jeszzce 2 za mna chodzą

becia123dziękuję, .Smotrawa to okazała roślina, osiąga wysokość 1,5-2 m. Lubi słoneczko i półcień. Ma duże liście.. Bylina nie rozłazi się, tylko tworzy dużą karpę.
anym-Aniu dziękuję,Ja mam lustrzankę CANON 450D,mam ją już 5 lat, i jesztem z niej bardzo zadowolona,Jedynie,co trzeba było sie przyzwyczaić ,żeby patrzeć w małe okienko.Lustrzanki takie wówczas były,teraz juz mają większy podląd niektóre.
jola1 moja Meringue wyglada całkiem jak Twoja,tylko Twoja jest bardziej zółta,a moja biała.
jonatanka-Joasiu jeżówki pieknieją.Mi tyeż sie podoba ta Ważka.Opuncje mam jedna łapkę-szczepkę jak chcesz to Ci wyślę,podaj mi adres na PW.
kwiaty_poli-Paulinko;ilona2715 dziękuje za tyle pochwał. kocham swój kawałek raju,i urządzam go tak aby w nim było ładnie, i miło sie odpoczywało,,,i dużo kwiatuszkó aby było,,,ale duzo jeszcze jest młodychi małych ;:

tesia39-Teresko; smirka-Mirko ,kropelka-Mariolu dziękuję za miłe słowa

Margo2-Gosiu tak kwitna jeżówki,zawilce,,,,wszystko piekne

nemezja-Karolinko tojeść ładniutka,mi tez sie poboba,,Na coś zawsze jest się chorym ogrodowo

Dzień dobry
Piękne jeżówki!Także sobie wysiałam w tym roku ażeby były na rok przyszły, ale miałam nasiona raczej pospolitych odmian. A tu rosną przecudne, takie z czuprynami i taka mleczna, chyba gdzieś widziałam sadzonki w sklepie internetowym, nazywała się Milkshake
teraz jestem na nie chora

Piękne jeżówki!Także sobie wysiałam w tym roku ażeby były na rok przyszły, ale miałam nasiona raczej pospolitych odmian. A tu rosną przecudne, takie z czuprynami i taka mleczna, chyba gdzieś widziałam sadzonki w sklepie internetowym, nazywała się Milkshake

teraz jestem na nie chora

Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Lucy36Moja biała pełna jeżówka to MERINGUE
Trochę kwiecia z mojego ogrodu;
Floksy
hortensja ogrodowa RENATE

Hydrangea arborescens (hortensja drzewiasta) 'Anabelle'

HORTENSJA OGRODOWA PIA

obficie kwitnie Jeżyna bezkolcowa,oj będą pyszne owocki;

Trochę kwiecia z mojego ogrodu;
Floksy

hortensja ogrodowa RENATE

Hydrangea arborescens (hortensja drzewiasta) 'Anabelle'

HORTENSJA OGRODOWA PIA

obficie kwitnie Jeżyna bezkolcowa,oj będą pyszne owocki;

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
O rany Aniu ależ cudny prezent dostałaś
...... uwielbiam wszelkie latarenki..... ta jest naprawdę śliczna 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Hmmm, mój ogród jest jakieś 2 tygodnie za Twoim. U Ciebie już tak pięknie kwitną moje ukochane floksy
I hortensje... A przy takiej pogodzie to jeszcze potrwa.

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Floksy i hortensje zjawiskowe. Uwielbiam zapach tych pierwszych i kwiaty tych drugich