Asiu
Przykro mi z powodu migdałka, byłam w szoku jak czytałam o Twoich przeżyciach weekendowych i o tym strasznym korniku. Dobrze że zdecydowaliście się na spalenie rośliny. A nie ma na to jakiegoś oprysku żeby móc tak profilaktycznie nawet opryskać żeby się przestraszył i jeśli ewentualnie jest.
Zawilce piękne ( mam taki sam , tulipany również.
pozdrawiam Cie i głowa do góry,
Witaj Asiu Przepiękne tulipanki.
Jeśli to faktycznie jest Kalina koralowa jej kwiatuszki można pomylić z Hortensją.
Zawilec piękny. Pigwowiec ślicznie kwitnie. Fajna ropuszka
Przykro mi z powodu migdałka to niezłe miałaś przeżycia z tym kornikiem. Piękna hodowla Rącznika pospolitego
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Byłam dzisiaj w Biedr. były Powojniki, przyznam sie, że nie mogłam się zdecydować, żaden nie miał nazwy Owszem kolor kwiatków coś "mówił" ale jaki wybrać ? Chciałabym taki, który będzie długo kwitł, do jesieni... Wyszłam na pusto ze sklepu
No właśnie ja też się zastanawiałam nad tymi powojnikami z biedronki . Miałam chęć na tego różowego ale tak jak piszesz ani nazwy ani odmiany i jak go póżniej traktować ???? Też się wstrzymałam z 'bólami'
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam